Imam neki stari hard disk i radio mi je do malopre lepo ugasio sam komp , posle kad sam ga upalio ne cita mi hard kao da ne postoji probao sam i na druge s-ata prikljucke i napajanja.. ne ocitava ga nikako , probao sam i na drugom kompu ista prica.. ne cuje se da radi niti se osecaju vibracije niti smrdi na paljevinu.. normalno radio ugasio ga i kad sam opet probao ne cita ga, jel ima neko neki predlog?
ti je umrla elektronika na hardu(to je kod Seagate-a normalna pojava)Kad kazes `ne cita ga` pretpostavljam da mislis da ga BIOS ne vidi???. Ako se potrudis,mozes makar da iscupas podatke,ako imas neke veoma vazne podatke na tom hardu, tako sto ces insistirati da ti zamene elektroniku u servisu... Ako nemas vazne podatke onda pravac servis po drugi hard...
Imas neki stari hdd, a pod garancijom je? Ne razumem....garancija hdd-a je godinu dana, sto uopste nije `staro`.
Ne mora da znaci da je otisao u vecna lovista. Takodje, ne mora da znaci da je elektronika. Mozda mu motor otkazuje i mozda ce se desiti opet da proradi. Imao sam takvih iskustava sa nekoliko diskova. Probaj ga ponovo, nemas sta da izgubis. Cimni ga, tresni ga, baci ga sa krova zgrade, mozda proradi :) ___________________________________________________________ Forward, with demonspeed...
Moze da bude i stariji. Seagate je davao garanciju na 5 godina, ne znam kako sad stoje stvari. A i vecina proizvodjaca HDD-a daje garanciju na 3 godine.
_____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
:: Imas neki stari hdd, a pod garancijom je? Ne razumem....garancija hdd-a je godinu dana, sto uopste nije `staro` :: :: Ne mora da znaci da je otisao u vecna lovista. Takodje, ne mora da znaci da je elektronika. Mozda mu motor otkazuje i mozda ce se desiti opet da proradi. Imao sam takvih iskustava sa nekoliko diskova. Probaj ga ponovo, nemas sta da izgubis. Cimni ga, tresni ga, baci ga sa krova zgrade, mozda proradi : :: __________________________________________________________ :: Forward, with demonspeed... :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.