Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Pomoc
STRANA 1 OD 1
GAMER4LIFE Pomoc 27.08.2009. 14:35 T19648

status: user
broj poruka: 839

Nestala mi je particija na Hard Disku posto je HDD 1TB i ima 2 particije C i D disk na C mi je windows a svi vazni podaci su mi na D disku jel znate neki program kako mogu to da vratim? probao sam sa par programa al sve kao da prebacim te podatke na drugu particiju medjutim nemam dovoljno mesta jel postoji neka mogucnost da mi samo pokaze D disk da mogu da ga otvorim.. a ne sa tog nevidljivog da kopiram sve na novi hdd
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Jebivetar Active Partition Recovery Enterprise 27.08.2009. 15:21 #135642

broj poruka: 2386
Uradi quick format te particije i pokreni ovaj program da ti pronadje fajlove. Pre nego li skenirash izaberi file recovery a ne partition recovery. Kada pronadje sve fajlove oznachi ih i zadaj da ti vrati na istu particiju.
Radio sam ortacima dva puta i oba puta je uspelo posle QUICK formata.
Trajace dugo ukoliko imash dosta podataka, ali nemoj da se ispalish da ne izaberesh file recovery u njemu.

`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`

banep RE 27.08.2009. 18:01 #135683

broj poruka: 537
Malopre napisah u jednoj temi. Probaj sa acronis disk director suit. Ima opcija recovery partition. Meni je uspelo nekoliko puta.

gilopile Re: Pomoc 27.08.2009. 18:14 #135685

broj poruka: 9459
Partition find and mount.Imas ga i na Hiren`s BootCD-u.

Meni je par puta pomogao,samo sto fajlovi na pronadjenoj particiji se uzasno sporo kopiraju,ali sta je,tu je.

http://findandmount.com/download/

(c) 1982 Sinclair research Ltd

::
:: Nestala mi je particija na Hard Disku posto je HDD 1TB i ima 2 particije C i D disk na C mi je windows a svi vazni podaci su mi na D disku jel znate neki program kako mogu to da vratim? probao sam sa par programa al sve kao da prebacim te podatke na drugu particiju medjutim nemam dovoljno mesta jel postoji neka mogucnost da mi samo pokaze D disk da mogu da ga otvorim.. a ne sa tog nevidljivog da kopiram sve na novi hdd
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs