elem imao sa dvd rw sony optiarc AD7191 i crko mi je kada reze pise calibration error nije narezao ni 50 diskica a tek mu istekla garancija,bedak:(. koji mi vi preporucujete rezac da kupim?
BILA NEDAVNO TEMA O OPTIARC REZACIMA,AL SAM IH NAPLJUVAO...ZA MEDALJU...KUPI SAMSUNG,NECES POGRESITI,TIHI,POUZDANI...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: elem imao sa dvd rw sony optiarc AD7191 i crko mi je kada reze pise calibration error nije narezao ni 50 diskica a tek mu istekla garancija,bedak:( :: koji mi vi preporucujete rezac da kupim?
Uzmi LG, ja ih imam godinama (ovaj u masini mi je ko zna koji po redu) i nikada nisam imao problema. U nasoj prodavnici i servisu gde radim prodje se svasta od opreme, ali sa LG rezacima smo imali najmanje problema.
antivirus koristis posto je meni Kaspersky pravio probleme tog tipa i dok nisam program za rezanje stavio u trusted application u Kasperskom desavalo mi se isto kao i tebi i isto sam mislio da je rezac i...
Neki model od LiteOn ako jurish jeftine, imaju 2 god. garancije. A od skupljih rezacha bih ishao na Plextor. Podeljena su mishljenja, teshko cemo ti pomoci. Uglavnom uzmi sa duzom garancijom. `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
nemam ja kaspersky koristim nod 32 kao zastitu mada sam i njega izbacio pre pa sam ga vratio sada, uradi sam image sistema tako da za 5min imam sistem :). da ovaj sony imao je samo god dana garancije moracu da uzmem nesto sa duzom garancijom,jbga kada sam kupio komp pre god dana nisam ni znao sta kako i nisam skoro nista znao o njima samo otisao i uzeo neku masinu za malo vece pare..sada kapiram da sam pogresio...hvala svima na odgovoru
.... jawohl, uzmi Samsung.... Eto, da i to prevalim preko tastature. Stvarno radi dobro (onako kako očekuješ od tih stvarčica, ništa fenomenalno, nego normalno). Može i usisavač.... pride. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ja imam LG GH22NS40 i ok je rezac samo sto je malo bucniji prilikom citanja cd ali kad ga ocita sve normalno radi. Imam ga od feb. ove god. i do sad sve cd i dvd je uspesno narezao!
Imam i ja dva Optiarc rezaca i stvarno se ne zna koje je vece govno...Najvjerovatnije cu pazariti neki Samsung posto vidim da ih mnogi predlazu...Pionner je skroz propao sa novim serijama...a cini mi se da LG nije los,vidim da i njega mnogi predlazu...
Independence is a state of mind
:: :: elem imao sa dvd rw sony optiarc AD7191 i crko mi je kada reze pise calibration error nije narezao ni 50 diskica a tek mu istekla garancija,bedak:( :: koji mi vi preporucujete rezac da kupim?
Imao sam iskustva sa skoro svim rezačima (Nec, Optiarc, ne kupuj nikako. Davno je prošlo vreme kada sam sa NEC-om narezivao po 5000-6000 diskova. LG generalno nije loš. Meni je nekako spor ali on ima svoju vernu publiku. Pioneer-om nisam bio nezadovoljan, ali mi nekako nije leg`o. Ovo ostalo je manje-više egzotika). Dugo sam odbijao da u mom računaru stoji bilo koja Samsung komponenta (uključujući i monitor), ali sam kupio Samsungov rezač i prezadovoljan sam. Postoji još jedna istina u celoj priči. Sve ovo o čemu pričamo je `konfekcija` i samo se ponekad nađe neki model koji pomalo odskoči. Čini mi se da je u ovom momentu to Samsung pa ga toplo preporučujem.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.