Pozdrav svima. Ovako.. Kupiuh pre jedno god. dana Kingston DT101 flash od 2 gb (roze, omg gay!). E sad, kako ima po defaultu onu svoju Privacy Zone i kad se formatira ona ostaje i dalje na flashu. Medjutim, jednom prilikom sam pokupio neke viruse pa se odlucih da ga formatiram i tom prilikom, ostao sam bez Privacy Zone i bez 1.9gb memorije: sto oce reci da sad imam flash od 100mb iako je on ustvari od 2 gb ?!? Elem, pokusavah da ga formatiram uz pomoc Partition Magic-a mada nisam uspeo nista da uradim. Zakljucak: kako da ga formatiram (nacin ili neki program) kako bih opet imao flash od 2gb a ne od 100mb? :D Pozdrav i hvala unapred.
:: Pozdrav svima. Ovako.. Kupiuh pre jedno god. dana Kingston DT101 flash od 2 gb (roze, omg gay!). E sad, kako ima po defaultu onu svoju Privacy Zone i kad se formatira ona ostaje i dalje na flashu. Medjutim, jednom prilikom sam pokupio neke viruse pa se odlucih da ga formatiram i tom prilikom, ostao sam bez Privacy Zone i bez 1.9gb memorije: sto oce reci da sad imam flash od 100mb iako je on ustvari od 2 gb ?!? Elem, pokusavah da ga formatiram uz pomoc Partition Magic-a mada nisam uspeo nista da uradim. Zakljucak: kako da ga formatiram (nacin ili neki program) kako bih opet imao flash od 2gb a ne od 100mb? :D Pozdrav i hvala unapred.
Pokusaj sa PowerQuest PartitionMagic 8.0.Trebalo bi da ti pokaze ostatak kao unpartition space.Trebao bi program da ga formatira iz Dos-a,a posle toga ce ti pokazati unpartition space,sve to ako nije rikavela memorija.
Ne vredi, sve sam probao od ponudjenog software ali isto. Kad se formatira prijavljuje, jelte, 100mb capacity. Izgleda da ovom nema pomoci, ode krvavo zaradjenih 560din, ffs !
A da nabaviš taj Privacy Zone? Koliko se sećam to je 1 fajl i ako si zapamtio lozinku on će ponovo da se pokrene? Da ti pošalje neko ili pogledaš na Kingston sajtu? Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.