Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
o boze sacuvaj!!
STRANA 1 OD 1
H-nitro o boze sacuvaj!! 19.08.2009. 01:18 T19469

status: user
broj poruka: 1975
e covece da ne poverujes otidoh ja danas do sruga on nesto instalirao tacnije program za tv kartu i izbrise ga on .... e sad kad ga je izbrisao izbrise se driver za DVD_ROM ej cuj to, ja znam da nekad moze nesto da obrise driver ali za cd ili dvd rom ma idi bre sunce mu *ebem, i nista ja ga na device m. uninstall i na control panel add new hardware i nema sanse nece i boga zovi, ne znam kako da to resim imate li kakvu ideju??

Dont drink and drive take joint and fly
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
liman ... 19.08.2009. 01:26 #133941

broj poruka: 812
Da li si napravio restart?

H-nitro yo 19.08.2009. 01:43 #133944

te zezancije i restore i rerstart i cupanje pa vracanje kablova sve sam ja to probao ma nije to izgubio je driver ne znam kako

gilopile Re: o boze sacuvaj!! 19.08.2009. 01:48 #133945

broj poruka: 9459
Probaj da uninstalises IDE ATA/Atapi kontroler tj.na kojoj je grani,primar,ili sekundar.

:: e covece da ne poverujes otidoh ja danas do sruga on nesto instalirao tacnije program za tv kartu i izbrise ga on .... e sad kad ga je izbrisao izbrise se driver za DVD_ROM ej cuj to, ja znam da nekad moze nesto da obrise driver ali za cd ili dvd rom ma idi bre sunce mu *ebem, i nista ja ga na device m. uninstall i na control panel add new hardware i nema sanse nece i boga zovi, ne znam kako da to resim imate li kakvu ideju?
::
:: Dont drink and drive take joint and fly
acayo Re: yo 19.08.2009. 01:49 #133946

broj poruka: 851
mozda je i dalje tu.idi na device m. pa desni klik na taj drajver koji ti je otisao pa update driver pa probaj da ga nadjes sa lokacije windows/system32/drivers

:: te zezancije i restore i rerstart i cupanje pa vracanje kablova sve sam ja to probao ma nije to izgubio je driver ne znam kak
:: Dont drink and drive take joint and fl
liman Re: yo 19.08.2009. 01:54 #133948

broj poruka: 812
Vidi li ga BIOS?
Koji je DVD_ROM u pitanju?
Skini Firmware Nadogradnju!

:: te zezancije i restore i rerstart i cupanje pa vracanje kablova sve sam ja to probao ma nije to izgubio je driver ne znam kak
IvanNo1 То се релативно често дешава 19.08.2009. 02:27 #133951

broj poruka: 469
Покушај са овим (имаш упутство како да све средиш ручно, а при дну је линк ка програмчету које би све требало да обави аутоматски):
http://zlatipln.wordpress.com/2008/06/25/cd-dvd-disappear-problem-resolved/
H-nitro hi 19.08.2009. 02:50 #133953

e, on je na master, i jedan je jedini, sam da ga nadje ne vidi ga, a BIOS ga vidi normalno e jedino da probam to sa sys32 drivers mada deluje mi da bi ga automatski tu trazio, ali probacu , e momci hvala vam na savitima i na ovom linku ivane, probacu da vidim sta cu uraditi tomorrow

tortojed Reinstalacija drajvera za chipset, mogla bi da pomogne. 19.08.2009. 03:55 #133954

broj poruka: 10999
Dakle, ako je Intel, onda poslednju verziju .inf-a, ako je AMD, onda u zavisnosti od proizvodjaca chipset-a na maticnoj ploci (AMD, Nforce...).

codeus re 19.08.2009. 08:09 #133957

broj poruka: 4054

da li ti radi u safe modu
H-nitro hi 19.08.2009. 10:46 #133962

ne radi u safe modu intelov je chipset danas cu da probam pa sta bude, videcu da li radi onaj programcic

Ishmerish Re 19.08.2009. 11:05 #133963

broj poruka: 7285
Ako ti fizicki nije iskljucen onda je win poblesavio(to ti je vec jasno).Jedna od opcija je i da ti je da je doticni riknuo.Probaj drugi,pa ako sljaka...

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

H-nitro yo 19.08.2009. 22:55 #134070

e momci necete verovato popravio sam stvar tako sto sam instalirao o5 driver za tv kartu i kao je vratio driver za dvd rom eto ti to u linuxu mi se nikad ne bi desilo

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs