jel probao neko ovog seagate-a, kako radi? nacitao sam se kako je seagate imao veliki problem sa edicijom .11, al ne mogu da nadjem puno komentara o tome kakva je .12...
Prvo moram da te pitam: zašto WDG za sistemski disk ? Za 12-tak evra više imaš WD1001FALS 1TB 32MB. Oko ovoga se ne bi ni sekunde dvoumio. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
nemoj da te brine, Seagate je sve to ispravio sa novim firmware-ovima, a povukli su te lose serije, samo ja bih ti preporucio slim varijantu, jer je mnogo hladnija...i ako mozes, uzmi u BelComputers-u, u pozeskoj, zbog garancije, oni su najkorektnija firma sto se toga tice, meni su jedan hard zamenili bukvalno istog trenutka, na poverenje, nisu ga ni probali, odmah, a to nijedna firma apsolutno ne praktikuje...
ne bi bio sistemski disk, bio bi klasican storage disk. vec imam wdc3200aaks za sistem. al bez obzira na to, linux proverava sve diskove na 30 sekundi...:/
@imarkovic: hvala na savetu, ne znam samo kako da razlikujem slim i `debelu` verziju?...:)
Nikolas every day 4 us something new...
:: :: Prvo moram da te pitam: zašto WDG za sistemski disk ? Za 12-tak evra više imaš WD1001FALS 1TB 32MB. Oko ovoga se ne bi ni sekunde dvoumio :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.