Kinston 8gb,na njemu slike,uspomene...Kad se ubaci flash,pojavi se prozorce sa natpisom` THERE IS NO DISK IN THE DRIVE` ali se pojavi u MY COMPUTER Kingston(H). Kada kliknem da ga otvorim ispise istu poruku,no disk.... Pokusao sam sa programom recover my files ali i preko njega izbacuje no disk in drive. Sta da radim da izvucem podatke,ima li neki drugi program,kako da ucinim da usb bude vidljiv na kompu da ne izbacuje no disk in drive....
Rekao bih da je flash mrtav. Kontroler izgleda radi, ali je momorija doveđenski. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Jesi siguran da mu nema pomoci? Jel postoji neki program koji moze da ispita da li je flash mrtav?
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Rekao bih da je flash mrtav. Kontroler izgleda radi, ali je momorija doveđenski :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ******************KLIPE****************** :: http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jp :: :: ::
ne pomaze od onih programa,jednostavno prepozna 8gb flash ali napise da je UNMOUNTED dok particije mog harda prepozna kao MOUNTED. Mislim da je poslednje resenje otvaranje flasha i pokusaj da uradim kao sa linka sto si mi dao. Hvala za trud Bax
Ako bas nista od toga ne uspe, stavi ga u zamrzivac jedno 24 sata, pa probaj onda... Ozbiljno ti kazem... SRECNO ! Don`t drink and drive, take joint and fly . )
Ma svuda je isto...Ajde pre nego sto ga otvorim cu probati da ga stavim u zamrzivac,vidis toga se nisam setio a znam da moze da upali makar da izvucem slike....Hvala...
:: Kako ga vidi u Disk Management? Healthy (Active) :: A na drugom racunaru :: :: :: ::
Ma nisam spasavao podatke u helpdisc-u,i ja sam majstor svog zanata...licno sam ga opravio...na misice sto se kaze...bukvalno na misice...Sve sto ti je potrebno za popravku je cekic i sirova snaga... Nije imao nikakve probleme u radu samo je jednom ubacen u komp i pojavilo se to sto se pojavilo...Ma jbs slike sa EXIT-a i sl,bice EXIT i sledece godine...
:: @ doca8 :: :: Koliko kosta spasavanje podataka sa flasha u HelpDiscu (moze biti interesantno ako nije skupo kao za HDDove)? :: :: Koji tip Kingstona je u pitanju i je li imao kakve nepredvidjene dogodovstine u kratkom zivotnom veku :: :: Hvala na odgovoru :: :: Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.