Ne pise kolika ce biti cijena, ali ne bi trebalo da je nesto pretjerano visoka...
S obzirom da podrzava NAS, ovo je odlican izbor za one kojima isti treba, a takodje vjerovatno i najjeftiniji, jer ostala NAS rjesenja su blago receno ==> Preskupa !
Znaci, ko trazi povoljan NAS, ne treba dalje da trazi, kupi ovo i bilo koji HDD i miran...
Meni samo smeta sto nema e-SATA, da i njega ima, vec bih sebi trazio da kupim tj. da vidim gdje ima da se kupi...
Nešto mi govori da će se pojaviti eSATA skuplja varijanta, jer ima več gomaila LC rack-ova sa istim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja imam samo jedno pitanje zasto bre kad rade ove nazovi testove posto su to pre opisi proizvoda nego testovi, dakel zasto bre ne navedu uocenu brzinu upisa i citanja sa uredjaja, jer je to po meni osnovna funkcija pomenute USB/LAN fijoke.
Ja imam neku ubogu ST Lab koju sam kupio pre 5 godina i brzina je mizernih 13-14 mb/s u oba slucaja tj i kad pise i kad cita sa diska, i meni je to sporo.
Vidim da i kolega sa svojom WD knjigom ima tu negde okolo 14 Mb/s.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.