Zadnji NEC koji je branio obraz firme u tom segmentu je 4571A. Sve ostalo pa i 7200S vrhunac, kao zlo zla. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Meni su 3520 i 4571 još živi, ali ovaj Pioneer 215D koji je završio kod mene jer sam nekog hteo da spasem muke,....jao majko moja, izvadiču da i ubići boga u njemu. Ni glupu fioku nije spooban da uvuče na dugme, a to je samo početak problema. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Skoro sam bacio taj NEC 4571A i nema vise dobrih :: ::
Zasto se svi zale na 215D??? Meni vise problema pravi 216D kad boot win sa cd-a, pocne da ucitava ko flopi, dok 25 i brze i tise to odradi u roku od odma!
:: :: Meni su 3520 i 4571 još živi, ali ovaj Pioneer 215D koji je završio kod mene jer sam nekog hteo da spasem muke,....jao majko moja, izvadiču da i ubići boga u njemu. Ni glupu fioku nije spooban da uvuče na dugme, a to je samo početak problema :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: Skoro sam bacio taj NEC 4571A i nema vise dobrih :: :: :: ::
Zato što je retardirana tragedija od uređaja. Šta god da mu ubaciš, šlogira se kao da si mu dao da reši petostruki integral. Sav se zbuni...lepše mi radi ovaj na Toshiba laptopu. Nisam se mnogo družio sa 216D, ali recimo da ga ne bi mnogo mučio, bonsek na pola i Recycle Bin. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Zasto se svi zale na 215D?? :: Meni vise problema pravi 216D kad boot win sa cd-a, pocne da ucitava ko flopi, dok 25 i brze i tise to odradi u roku od odma :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: :: :: Meni su 3520 i 4571 još živi, ali ovaj Pioneer 215D koji je završio kod mene jer sam nekog hteo da spasem muke,....jao majko moja, izvadiču da i ubići boga u njemu. Ni glupu fioku nije spooban da uvuče na dugme, a to je samo početak problema :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: Skoro sam bacio taj NEC 4571A i nema vise dobrih :: :: :: :: :: ::
:: :: Zato što je retardirana tragedija od uređaja. Šta god da mu ubaciš, šlogira se kao da si mu dao da reši petostruki integral. Sav se zbuni...lepše mi radi ovaj na Toshiba laptopu :: Nisam se mnogo družio sa 216D, ali recimo da ga ne bi mnogo mučio, bonsek na pola i Recycle Bin :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: Zasto se svi zale na 215D?? :: :: Meni vise problema pravi 216D kad boot win sa cd-a, pocne da ucitava ko flopi, dok 25 i brze i tise to odradi u roku od odma :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: :: :: :: :: :: Meni su 3520 i 4571 još živi, ali ovaj Pioneer 215D koji je završio kod mene jer sam nekog hteo da spasem muke,....jao majko moja, izvadiču da i ubići boga u njemu. Ni glupu fioku nije spooban da uvuče na dugme, a to je samo početak problema :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skoro sam bacio taj NEC 4571A i nema vise dobrih :: :: :: :: :: :: :: ::
Očisti ga, prokopaj na forumu, objašnjeno je više puta.... (destilovana voda - kap do tri i magična krpetina ili vateni štapići).... i, mož` da proradi. Kod mene su još u životu 3520 (dobro, ladi se u fioci...) i 4571..... pa, ne odustaj lako.
Inače, LonelyMaxu odgovor: loši su zato što toliko i koštaju, odnosno, nema računa da ih poboljšavaju kad moraju da ih prodaju jeftino, ma, šta poboljšavaju, moraju da ih us**u da bi bar prodali dva-tri komada u nekadašnjem životnom veku običnog, dobrog rezača... To ti je ko` kineski donji veš, da bi ga imao, moraš da ga kupuješ non-stop ali i da ga bacaš isto tako brzo..., i, tako non-stop imaš nov veš i non-stop nije za q.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.