Imam LG rezac i prilikom rezanja bilo kakvog diska izbaci mi da rezac nije prijavljen, a ne znam kako to da uradim jer mi uredjaj sasvim normalno radi (osim rezanja), probao sam nekoliko programa za rezanje ali kod svakog mi izbaci `device is not found` ili `no compatible CD recorder found`... a do juce je radio... Pomagajte ako mozete, HVALA UNAPRED!
...sam prvo sve to i nece, sad sam obrisao program skroz i opet isto... ali mi nije jasno zasto mi u My computer i dalje prijavljuje 2 CD drive-a, (F:) i (G:), a nemam ni jedan vise program za emulaciju?
A zasto jednostavno ne vratis windows u jucerasnje stanje kad je sve radilo preko system restore?
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Imam LG rezac i prilikom rezanja bilo kakvog diska izbaci mi da rezac nije prijavljen, a ne znam kako to da uradim jer mi uredjaj sasvim normalno radi (osim rezanja), probao sam nekoliko programa za rezanje ali kod svakog mi izbaci `device is not found` ili `no compatible CD recorder found`... a do juce je radio... Pomagajte ako mozete, HVALA UNAPRED ::
U neru ali i u drugim programima za narezivanje diskova imas mogucnost da izaberes rezac kojim ces rezati disk. Kod nera imas stvarni rezac i onaj image koji pravi `slike` fizickin diskova. Vidi da i kod tebe nije podrazumevani neki image rezac.
Kod mene na w7 imam dva image diska jedan je UltaISO, a drugi je demon i nema problema sa rezanjem.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.