Moze li neka preporuka za DVD rezac sta valja i iskustva.U obzir dolazi sve sto je pouzdano i dugotrajno a da pritom ima garanciju bar godinu dana.Dolazi u obzir i Plextor ako stvarno vredi para.Unapred hvala svima na preporukama.
Uzmi Samsung SH-S223F ja ima generaciju ispod SH-S203D takodje sata,mogu ti reci da je extra i dobro cita i tih je ma sve,ima garanciju 2GODINE u WinWin-u
Uzeo sam ja samsunga 223-ku , rpe 20-ak dana,do sada moja zapazanja....u AHCI mogu nema sanse da ti radi, imao sam ebadu oko toga 5 dana dok nisam sredio win , brzo i pouzdano reze ali vreme pristupa mu je ogromno( vreme od kad ubacis cd do prepoznavanja ) i to me tako nervira.
+ bas sad citam na netu, da imaju ogroman broj otkaza...moze se desiti da rikne posle 2-3 dana pa se onda njakaj sa garancijom
crkao (otisla optika ili ne znam sta), tako sto sam mu ubacio DVD sa nekim win zip fajlom i kad sam isao extract tu je zakocio, i posle toga nije hteo da ocita ili reze nijedan DVD ili CD...
Al zanimljivo je to da npr nekom je NEC dobar, nekom crkne pose par meseci, nekod Pionir bruka, drugima umireod dana kupovine postepeno, Samsung nisam imao... U principu nema pravila, ja sam gledao da bude sto duza garancija...jer su mii NEC i Pionir vrisnuli van garacije...
:: crkao (otisla optika ili ne znam sta), tako sto sam mu ubacio DVD sa nekim win zip fajlom i kad sam isao extract tu je zakocio, i posle toga nije hteo da ocita ili reze nijedan DVD ili CD.. :: :: ::
od ovih novijih serija, bezite ko` djavo od krsta, ortak je zamenio 10 do sada, i sada je krenuo da uzima LG....za Samsung 223 sve pohvale.
A ako mozes da uzmes Plextor, uzmi ga, jer stvarno vredi svaku paru, Plextor je to, jos dobijas garanciju do 3god, sta reci vise..cudi me da ga niko nije preporucio, ja sam prvo njega kupovao, pa onda kao, aj da uzmem jos neki jeftiniji rezac, uzeo sam LiteON i tada su odmah nastali problem, cas nece da cita, cas mu zeza dugme, update-uj firmware, blabla, zamenio sam 3 LiteON-a, imao pored i jos jedan, prosle su 3god, a stari eksterni plextor radi pa radi, ne ebe da crkne, moz` da ga ureknes koliko hoces :)
Gde nadje pilice :), ja sam sa mojim Pioneer 116D narezao za ovih 7 meseci preko 200 dvd diskova i radi kao sat, a na starom kompu imam Asus-a koji radi kao sat vec 5 godina.
Pozdrav!
:: Eto....kao sto rekoh, crkavaju ko pilici na ovu vrucinu .).....a jos gore, ja uzeo poslednji koji je bio u radnji, ako mi rikne ima da se nacekam :: :: Pioneer je pioneer....samo ti njega uzmi, svi prethodni su mi bili pioneer-i (maleni ) , prosli (111L ) radio 4 god, svaki dan rezanje :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Samsung 223F i crkao je posle 3-4 dana, par rezanja... Za nedelju dana su mi zamenili za nov i sad radi sve kako treba... :: :: :: :: :: ::
hehe....pa iz kokosinjca :P....a taj stari asus sto imas je pioneer sa asus ambalazom ...(ko pekabeta :P )....
.pioneer 212 da uzmes i da pevas.....ili 223 pa se moli bogu da ne rikne posle 2 dana.
Ajd uzdravlje
:: Gde nadje pilice :), ja sam sa mojim Pioneer 116D narezao za ovih 7 meseci preko 200 dvd diskova i radi kao sat, a na starom kompu imam Asus-a koji radi kao sat vec 5 godina :: :: Pozdrav :: :: :: :: Eto....kao sto rekoh, crkavaju ko pilici na ovu vrucinu .).....a jos gore, ja uzeo poslednji koji je bio u radnji, ako mi rikne ima da se nacekam :: :: :: :: Pioneer je pioneer....samo ti njega uzmi, svi prethodni su mi bili pioneer-i (maleni ) , prosli (111L ) radio 4 god, svaki dan rezanje :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Samsung 223F i crkao je posle 3-4 dana, par rezanja... Za nedelju dana su mi zamenili za nov i sad radi sve kako treba... :: :: :: :: :: :: :: :: ::
5 komada Samsunga 223, do jednog rade savršeno, najstariji ima 5 meseci, samo reže i ne pita. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Hahhhahah :). Sjebao sam se Pioneer 215D, pre sastavljao neku konfiguraciju pa mi stalno taj 116D u glavi :), a na rezacu pise velikim slovima Asus, e sad koja je ambalaza bila ne znam nisam ja tad kupovao komp :).
Pozdrav!
:: hehe....pa iz kokosinjca :P....a taj stari asus sto imas je pioneer sa asus ambalazom ...(ko pekabeta :P )... :: :: .pioneer 212 da uzmes i da pevas.....ili 223 pa se moli bogu da ne rikne posle 2 dana :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Gde nadje pilice :), ja sam sa mojim Pioneer 116D narezao za ovih 7 meseci preko 200 dvd diskova i radi kao sat, a na starom kompu imam Asus-a koji radi kao sat vec 5 godina :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Eto....kao sto rekoh, crkavaju ko pilici na ovu vrucinu .).....a jos gore, ja uzeo poslednji koji je bio u radnji, ako mi rikne ima da se nacekam :: :: :: :: :: :: Pioneer je pioneer....samo ti njega uzmi, svi prethodni su mi bili pioneer-i (maleni ) , prosli (111L ) radio 4 god, svaki dan rezanje :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Samsung 223F i crkao je posle 3-4 dana, par rezanja... Za nedelju dana su mi zamenili za nov i sad radi sve kako treba... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Uzeo sam ovaj Samsung SH-S223F u Win Win-u garancija 24 meseca izgleda da radi.Najveca fora je sto na vratima ne pise Samsung pa sam skeptican u pogledu njegovog porekla.Ustvari bas me briga imam garanciju pa dok radi radi.Sto se tice rezanja za sad nije los ,tih je i solidno brz.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.