Flashovo sam Nec ND-2500A ali izleda da nije uspelo posto se XP zabagovao ima li bezbolnog nacina da ga ponovo flesujem posto ga kompjuter sad uopste ne prepoznaje.Mislim vidi ga on ali ne mogu da mu pridjem sa drugim flash firmwarom.Ima li pomoci ili mora da radi kosarka
a nudis nepotpune, ili sto je jos gore, protivrecne informacije. Sta znaci `uopste ne prepoznaje`, pa onda `vidi ga on`? Da li rezac RADI (kopiras fajlove sa CD-ova i DVD-ova, rezes cd i dvd medije) ili ne radi?
-Ako radi, da li ti komp daje neko obavestenje kada probas da re-flesujes (pa ne uspe)? Sta kaze Control panel/device manager? -Da li si siguran da si flesovanje izveo koririscenjem pravog (odgovarajuceg) firmware-a ili nisi siguran. Ili si kasno shvatio da nisi upotrebio onaj pravi? -Da li si siguran da problem nije vezan za nesto drugo - na primer, za regionalna ogranicenja (5 promena DVD regiona i prc!).
Moras jasno i do u sitne detalje opisatii problem ako se nadas resenju istoga.
Dao je najvažniju informaciju, komp ga ne preporznaje. Trica. Meni se jednom upucao win firmware update (not responding fazon i puko), i posle toga nije ništa mogao da pročita (NEC 3520A), međutim BIOS ga je video ali ga windows nije razumeo najbolje i uspeo sam ga ga zeznem tako što sam zabo u njega IDE kabl ali bez molexa, koji sam mu zabo pred samo pritiskanje update formaware dugmeta....i opametio se. Kako sam bio happy.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: a nudis nepotpune, ili sto je jos gore, protivrecne informacije. Sta znaci `uopste ne prepoznaje`, pa onda `vidi ga on`? Da li rezac RADI (kopiras fajlove sa CD-ova i DVD-ova, rezes cd i dvd medije) ili ne radi :: :: -Ako radi, da li ti komp daje neko obavestenje kada probas da re-flesujes (pa ne uspe)? Sta kaze Control panel/device manager? :: -Da li si siguran da si flesovanje izveo koririscenjem pravog (odgovarajuceg) firmware-a ili nisi siguran. Ili si kasno shvatio da nisi upotrebio onaj pravi :: -Da li si siguran da problem nije vezan za nesto drugo - na primer, za regionalna ogranicenja (5 promena DVD regiona i prc!) :: :: Moras jasno i do u sitne detalje opisatii problem ako se nadas resenju istoga :: :: ::
Svaka cast - ja se toga ne bih setio! Nadam se da nikada necu biti u prilici da isprobam
.. uspeo sam ga ga zeznem tako što sam zabo u njega IDE kabl ali bez molexa, koji sam mu zabo pred samo pritiskanje update formaware dugmeta....i opametio se. Kako sam bio happy....:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst.
Izgleda da sam ubacio pogresan firmware ali uspeo sam nekako da povratim stari.Skinuo sa oficijalnog sajta a on zeza to jest baguje xp.Dobro da sam se izvukao.
Ovo bi bilo bolje da svima bude jasno: ako ti ga BIOS nije preporznavao -> nikako ga nije mogao prepoznati ni windows -> WTF ? Kako to da se update nije bunio ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Izgleda da sam ubacio pogresan firmware ali uspeo sam nekako da povratim stari.Skinuo sa oficijalnog sajta a on zeza to jest baguje xp.Dobro da sam se izvukao :: :: ::
za Bax-a >>>>Zato sam ga ja zamolio da bude jasniji.
29.05.2009. 04:30
status: user broj poruka: 10999
To jest, da ne moramo informacije izvlaciti kljestima iz coveka. Prvo sto sam pomislio bilo je upravo to: aplikovanje pogresnog firmware-a. Nije ni cudo, pored ove hiperprodukcije...
Stvarno cudno da sa Nec-ovog sajta bude los firmware a ko zna mozda je i XP prolupao.Sva sreca da sam uspeo da ga ponovo flesujem sa starim firmwarom obicno to nepali.Sigurno se vise necu zezati sa ovim glupostima
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.