Da li moze na DELL OPTIPLEX 755 ono najmanje kcuiste da ide DVD od laptopa, uzeo sam to ali bez DVD, tako da mi to malo pretstavvlja problem za prodaju... Ako moze nek mi neko kaze koji model tacno....
BAX ajde pomazi, znaci imam celo kuciste tj celu konfiguraciju ali nemam DVD drive i koji drive moze da stane u to malo kuciste, ja jako je tanko, pa sam gledao neka i mislim da mogu ona od laptopva. Mada sve to mislim nisam siguran!!! POZZ SVIMA
To je DELL OPTIPLEX 755 kućište i ne vidim zašto tu ne bi mogao da stane normalan DVD-RW uređaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ne moze pogledaj malo na netu videces da je bas usko ono gde staje CD Gledao sam i bas bas ne moze ni pola da stane, mora ovaj tanki. Ako odes na njov sajt videces sve, samo gledaj ono najmanje kuciste i imas sve slike... Kako se povezuje drive od laptopa, jel je i to klasican SATA???
Ovaj predzadnji sa desne str.znaci ne ovaj najmanji vec pre njega... Da li si siguran da idu od lap topa, kako znas??? Bilo bi lepo da je tako,jer original ne mogu da nadjem, a i skup je!!! Sta mi je ciniti???
Pretpostavljao sam da je taj pretposlednji... Presao sam se jednom pa otkupio par Compaq-a ali uopste nisam obratio paznju na optiku koju ajde sto nisu imali, nego ide bas kao na Optiplex-u, od laptopa tj slim drive, zato je i skupa. Vidi ako mozes da nadjes neku polovnu ili od nekog skrshenog lapatopa ili neki rack za klasican opticki uredjaj ali posto ces ga verovatno proslediti dalje, rack ti pretpostavljam ne radi posao.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.