da sa izbrisane particije (pomocu programa koji mi je preporucio BlueSKyNIS, da podignem sistem sa usb-a) vrate podaci ili nekako ona vrati, ja ne znam zasto mi je taj program (slax) obrisao particiju ja sam popizdeo. Moze li tu da pomogne System restore ili Hirenili bilo sta drugo, daj BOZE da moze. Pozzz
Možeš da probaš i sa programom get data back, ja ga koristim, pod uslovom da na particiju koju si obrisao nisi snimao nove podatke. Program je lak za korišćenje, imaš ga na hirens cd-u ili možeš da ga svučeš sa neta
Ja imam slax linux,i radi perfektno!!! Ne razumem kako je slax mogao da ti obrise particiju?!?! Ko zna sta si ti skinuo sa neta,ne bi bio prvi put da skinem nesto sa torrenta i sl.a da to sto sam skinuo bude nesto potpuno razlicito od imena foldera u kojem se nalazio skinuti fajl...Hiren`s je zakon,tu imas sve potrebne stvari koje ti trebaju da povratis podatke...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: da sa izbrisane particije (pomocu programa koji mi je preporucio BlueSKyNIS, da podignem sistem sa usb-a) vrate podaci ili nekako ona vrati, ja ne znam zasto mi je taj program (slax) obrisao particiju ja sam popizdeo. Moze li tu da pomogne System restore ili Hirenili bilo sta drugo, daj BOZE da moze. Pozz ::
imash vishe nachina i programa da pokushash, ali mislim da bi najbolje bilo da to odradish u drugoj mashini, znaci izvadi disk i odnesi ga negde na neku mashinu i na njoj pokushaj sa programima da vratish podatke... Jer kao shto pomenushe shanse postoje ako se ne prepishu podaci, a ako ti tu budesh neshto instalirao ovo ono.. Moje mishljenje, shto ne znaci da je tachno .)
Pa doco ne znam sta sam skinuo mozda sam i ja neku glupost skinuo. Znaci kada kliknem na particiju pise H: is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. U xp tako pise i vidi particiju ali ne pise koliko je slobodno i to, mogu samo da je formatiram ali naravno nisam hteo to da uradim pre nego sto vidim da li postoji mogucnost da se vrati to sto mi je bilo na njoj. Pa dosta ljudi mi je hvalilo get data back pa ima valjde for FAT32 i NTFS. Pokusacu sutra ne mogu sad spava mi se. a jel to da uradim sa hirensa tj iz boota ili iz windows-a.
getdata back jeste dobar ali ne uvek sys rwstore zaboravi, a ovaj ti je nekad i nekad napr. ja sam ortaku pokusao da vratim slike i nista ali jbg nemozes da se oslonis na te programe 100%, pokusas pa sta bude
Ako ne uspes,onda quick format,pa onda cupaj iz njega sa Get data back. Nemoj sa se sekiras jer su podaci tu 100%.
:: Pa doco ne znam sta sam skinuo mozda sam i ja neku glupost skinuo. Znaci kada kliknem na particiju pise H: is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable :: U xp tako pise i vidi particiju ali ne pise koliko je slobodno i to, mogu samo da je formatiram ali naravno nisam hteo to da uradim pre nego sto vidim da li postoji mogucnost da se vrati to sto mi je bilo na njoj. Pa dosta ljudi mi je hvalilo get data back pa ima valjde for FAT32 i NTFS. Pokusacu sutra ne mogu sad spava mi se. a jel to da uradim sa hirensa tj iz boota ili iz windows-a :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.