Dašta, 5V mu je dosta i data takođe kroz USB. Lovely jubbly. Klasični SATA / ATA diskovi koji se vrte na 7200 rpm (ovaj se vrti na 5400 rpm) i treba im 12v + 5v da funkcionišu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: vidim da nema power prikljucak....znaci napaja se samp preko usb...tj. samo ukljucim kabal u kopm i u hdd..i to je to..?
Nije prso, radi ko zmaj, malo se kućište od silnog maltretiranja razglabavilo, pa sam mu pomogao da se otvori. Najbolje da me nije zanimalo kako su odradili eletroniku i kompletno pakovanje. Mogao sam to i na netu da vidim, ali uživo je uživo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nemoj mi reci, prso je pa si odlucio da rasporis lesinu i vidis kako kucka.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ocajno odradjeno...da ne poverujes, lemovi uzasni, puni olova, ALU folija koa za cokolade...ja sam uzeo Toshiba disk, i LCpower fioku, koja je 10e i bolje je izrade, elektronika je mnogo bolje odradjena a disk ko disk, taj WD je super, ali se ne ispalti uzimati brandirane tipa WD passport i slicne jer ces platiti vise za nizi kvalitet. LC je bolja fioka definitivno a Chieftec da i ne pominjem
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.