Iako vista vidi da ima još 200 gb mesta kada želim da prebacim neke odatke ispiše da je disk pun.Sve je u garanciji još ,u pitanju je transcend 250.Skenirao sam disk i piše da je ok.DA li neko zna u čemu je caka.
svugde imam i previše mesta taj disk sam kupio da sačuvam slike i neke važne dokumente Hteo sam da prebacim file od 10 gb dođe do 50% i napiše disk is full iako ja vidim u total commanderu da nije pun ni 20%
E meni su se desavale pre ovakve stvari, recimo file zauzima 10GB, i hocu da ga prebacim na D, ja sinem copy, a na C imam slobodno 5GB, a na D 50GB, i on meni prijavi da nema dovoljno prostora, zasto, prvo prebaci na C, pa onda na D. Nego skeniraj ti taj disk sa nekim programom ili izvrsi defragmentaciju diska.
Pa ako prebacujes file od 10GB i stane na 50% to znaci da 1000000000% ti imas FAT32 i da zbog toga nece da prebaci file veci od 4.5GB ! proveri koji ti je FS pa javi da krenemo dalje, da vidimo sta je u pitanju
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.