Gde kupiti najpovoljnije hdd rack cooler master xcraft 360 u crnoj boji?
STRANA 1 OD 1
bojke1
15.04.2009. 11:17
T16796
status: user broj poruka: 479
Evo kao sto i sam naslov kaze resio sam da kupim ponenuti model pa me interesuje da li neko zna gde ima da se kupi najpovoljnije.Znaci interesuje me samo model u crnoj boji. Znaci model je cooler master xcraft 360 hdd rack. Ovo pitam zato sto je neko mozda u skorije vreme kupio ovu spravu pa me interesuje gde ima povoljno da se nabavi.Ja sam nasao za 4220 dinara pa ako zna neko gde ima za nizu cenu cekam odgovor. Hvala unapred.
Re: Gde kupiti najpovoljnije hdd rack cooler master xcraft 360 u crnoj boji?
15.04.2009. 11:24
status: user broj poruka: 77
Imas u Desku oni su uvoznici sto se tice cene ona je 4720, znaci 500 dinara skuplji i imas 24 meseca garanciju,. Sto se tice CM ja kod njih uvek uzimam nekako sam najsigurniji a i oni su korektni.
:: :: Evo kao sto i sam naslov kaze resio sam da kupim ponenuti model pa me interesuje da li neko zna gde ima da se kupi najpovoljnije.Znaci interesuje me samo model u crnoj boji :: Znaci model je cooler master xcraft 360 hdd rack :: Ovo pitam zato sto je neko mozda u skorije vreme kupio ovu spravu pa me interesuje gde ima povoljno da se nabavi.Ja sam nasao za 4220 dinara pa ako zna neko gde ima za nizu cenu cekam odgovor :: Hvala unapred.
15.04.2009. 11:57
Sve je to lepo ali su oni ipak skuplji sto meni ne odgovara sto se tice cene.U svakom slucaju hvala na odgovoru.Mozda se neko javi a da zna gde se moze kupiti po nizoj ceni.
15.04.2009. 23:13
rasha44 znam da na pc berzi postoji cenovnik i sam sam naveo da sam ga nasao za cenu od 4220 dinara.Ja sam pitao da li mozda ima negde da se nadje povoljnije.Mislio sam na firme koje se ne reklamiraju na bc berzi.Pa sam zato i pitao.Znaci mozda neko zna.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.