Posle reinstalacije viste nije hteo da nareze ni jedan disk a radio je do tada normalno. Probao sam dvd, cd razlicitih proizvodjaca ali nista. Star je oko 5 meseci, cita normalno, probao sam vise programa za rezanje, cak sam posle druge-trece instalacije viste probao iz windowsa da narezem i nista, izbaci disk, ja ga prosledim u kantu i tako 20-ak dok nisam, onako ocajan, izvadio iz neke kutije xp sp3 i probao kad on reze kao blesav! E sad vi recite, ako hocete posto neko sigurno zna, sta je u pitanju. Pozdrav i hvala unapred!
Koji softwer koristis za rezanje?Pokusaj sa nekim novijim,recimo nero 8xxx + ili sl.Imas ih u mikro verzijama od oko 25-35mb. Jedino mi to pada na pamet,s obzirom da na xp-u radi.Znaci vista i taj program prave problem.
:: Posle reinstalacije viste nije hteo da nareze ni jedan disk a radio je do tada normalno. Probao sam dvd, cd razlicitih proizvodjaca ali nista. Star je oko 5 meseci, cita normalno, probao sam vise programa za rezanje, cak sam posle druge-trece instalacije viste probao iz windowsa da narezem i nista, izbaci disk, ja ga prosledim u kantu i tako 20-ak dok nisam, onako ocajan, izvadio iz neke kutije xp sp3 i probao kad on reze kao blesav! E sad vi recite, ako hocete posto neko sigurno zna, sta je u pitanju. Pozdrav i hvala unapred ::
pokusaj Ashampoo burning studio 8 meni je najjaci program za rezanje sve zivo podrzava ukljucujuci u blue ray :) ako nece ni tad ili vrati XP ili upadateuj firmware ili...i njega u kantu
Resen problem! Sad cu da ga izvadim i nosim kod drugara u servis i za njega dobijam novog Samsunga sa sata prikljuckom, ne znam model a nije ni bitno, bez doplate naravno! Inace probao sam i nero 9 lite, nero 9 trial , Ashampoo Burning Studio 8 ( i meni je najbolji ), Ashampoo free 6, CD Burner XP, 3 puta reinstalirao vistu, updateovao firmware, flashovao bios ploce, menjao prikljucke na ploci... i nista. U svakom slucaju hvala na odgovorima!
Slicna serija ,evo vec preko godinu dana ,kod mene je povezan na raid ,sistem ga vidi kao scsi Cd/dvd rom device ,znaci nije preko sata ide emulacije ,nego preko sata raid emulacije nikad problem i ono povremeno mu ubacim onaj CD za ciscenje sa cetkicama na koje nakapam malo tecnosti koje dobijes uz cd cleaner.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.