Evo sam danas uzeo prvo što mi je palo pod ruku a da nije NEC-Pioneer-LG kojih, najviše i najčešće i ima. Uzeo sam Samsung, ATA verziju (nisam ni pogledao dok me nije na kasi pitao hoću li baš to....), SH-S222A, 22X, DVD-RAM i slično... Uzeo sam ga jer mi NEC-ovi više ne čitaju kao nekad, postali su probirljivi, pa sam zamenio jedan (od dva) iako i dalje, u principu, rade. Za sada, mnogo bolje čita sumnjive medije i svakako je nečujniji Samsung. Jedino, čini mi se da duže traje proces prepoznavanja šta je ubačeno nego kod NEC-ova (oni probaju i odmah odustanu ako im je šta sumnjivo, ili se zakucaju). A, da izgleda jeftino do yaya, izgleda. Plastika je kao na kineskim igračkama, ali, toliko i vrede. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
i ništa više. Imam ga oko mesec dana i radi savršeno. U paru sa nešto starijim SH-S183A reže i čita sve živo, a pritom obojica prave veoma malo buke. Rezač za svaku preporuku, a još kada ga preporuči mr. Bax lično, onda znaš da je prava stvar.
iskerno sve su ista sra*a imam samsunga, lite on, i pionir 116d sve sata najbolji Liteon urla ko besan ali sve cita samusung je extra tih ali 5 diskova sam ubacio u njega pa neznam pionir nisam ni stavio u kuciste a drugar ih je zamenji 3 u garantnom roku pa je i 3 crko i nije vise isao da menja. i imam Benq ali ata 1655 i mogu ti reci da se necuje a evo radi ubija sad mozda je u pitanju i 1645 nesecam se vise ali je kostao oko 60-70e znaci kad su rezaci i bili nesto da kazemo luksuznije. sada kad pionir kosta 1800din valjda ce da traje 1 godinu pa ga zameni :D
Ja imam Samsung S203P i pročitao je sve diskove koje sam do sad ubacio u njega, ali stari LG CD-RW iz 2002. mislim, čita obične diskove jedno 3 puta brže, npr. pri instalaciji Windowsa, kada se učitavaju oni drajveri i koješta, Samsungu treba oko 4 minuta, dok LG nije prešao minut i po još nijednom.
:: iskerno sve su ista sra* :: imam samsunga, lite on, i pionir 116 :: sve sat :: najbolji Liteon urla ko besan ali sve cit :: samusung je extra tih ali 5 diskova sam ubacio u njega pa nezna :: pionir nisam ni stavio u kuciste a drugar ih je zamenji 3 u garantnom roku pa je i 3 crko i nije vise isao da menja :: i imam Benq ali ata 1655 i mogu ti reci da se necuje a evo radi ubija sad mozda je u pitanju i 1645 nesecam se vise ali je kostao oko 60-70e znaci kad su rezaci i bili nesto da kazemo luksuznije. sada kad pionir kosta 1800din valjda ce da traje 1 godinu pa ga zameni : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.