Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Gasenje HDD-a
STRANA 1 OD 1
Ljubomir Gasenje HDD-a 30.03.2009. 20:56 T16491

status: user
broj poruka: 96
Dali postoji neka aplikacija za gasenje hdd koji neradi neko vreme imam 4 hhd od koga su tri od 640 gb i sluze kao skladista. Inace racunar mi radi vec dve godine i negasi se , samo download :) ta tri diska mi samo rade kad sredjujem podatke.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan re 30.03.2009. 21:18 #106036

broj poruka: 800

Koji OS imas? na visti control panel-power options-power plan koji koristis-advanced power settings-hard disk- i podesis, a na xpu se stvarno ne secam kako.

Ali svejedno, zar nisi mogao da koristis google??? ili da pogledas desetak tema nize cini mi se da je neko o tome vec pisao??? imas 50 postova, znaci i znas po nesto, bar neke osnove...
nenika ZA XP 30.03.2009. 21:25 #106039

broj poruka: 1133
Desni mis na deskop,propertis,screen saver,power

Ljubomir windows 31.03.2009. 06:46 #106095

broj poruka: 96
Ma znam ih iz Windowsa ugasiti al meni netreba da se i sistemski gasi nego ovi sto su skladista.

gilopile Re: Gasenje HDD-a 31.03.2009. 08:05 #106096

broj poruka: 9459
http://revosleep.realspooky.de/

:: Dali postoji neka aplikacija za gasenje hdd koji neradi neko vreme imam 4 hhd od koga su tri od 640 gb i sluze kao skladista. Inace racunar mi radi vec dve godine i negasi se , samo download :) ta tri diska mi samo rade kad sredjujem podatke
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs