Moze da primi samo ~1,9 GB podataka i onda izbaci gresku,i trazi da skinem zastitu od pisanja.probao sam da ga formatiram sa Flash Memory Toolkit-om zatim sa HPUSBFW i to u FAT32 pa u NTFS i uvek isto `ukloni zastitu od pisanja` probao sam totalno brisanje sa ERASER-om iz Flash Memory Toolkit-a probao sam low level format(hdd low level format tool setup HDDGURU).probao sam sa hiren`s boot cd-a programe(acronis)da obrisem particiju napravim novu,formatiram i ne vredi.jedino kad napravim particiju od 1.89GB (FAT32) radi normalno,mogu da je napunim do kraja(1.89GB) i nema greske ali to je kao da imam flash od 2 GB.zna li neko u cemu je problem?video sam pre nekog vremena da je neko imao problem sa JetFlash-om od 4 GB ali nisam shvatio kako je to resio
Eventualno format na drugom kompu, al to je 90% otišo čip, ne ceo, al dovoljno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: ne moze,imas li neku drugu idej :: hval :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.