Kod mog druga ne radi DVD citac,ali povremeno i radi! Kako to,ne znam ni ja?! Nekada se pojavi u BIOS-u i detektuje ga ploca,ali vise se desava da ga ploca ne provali. Sta moze da bude? Da li riknjava ploca,rezac ili ...?
probaj drugi rezac u tom kompu i taj rezac u drugom, promeni (s)ata kabl, ubodi drugi kabl od napajanja, flesuj firmware rezaca i bios ploce ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
da si pomenuo rekao bih ti da se obratis nekom drugom. najvise mi lici na gubljenje kontakta, daj model lapa pa se mozda javi neko sa slicnim problemom, nista napamet ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Lap top je Fujitsu Siemens Amilo! Kaze mi da nema nekih dodatnih oznaka (inace je lap top star godinu ipo dana) tako da ako neko nesto zna neka javi! Ako moze sto pre. Hvala
taj razac je odsluzio svoje...mozes slobodno da ga bacis...opticki uredjaji su prva stvar koja prsava na laptop racunarima zbog onog raspalog flat kabla koji se cesto savija i presavija i zbog toga vrlo brzo strada...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.