HDD Quick format - kakav danak neiskustvu, joj joj joj...
STRANA 1 OD 1
KaiserSoze
HDD Quick format - kakav danak neiskustvu, joj joj joj...
13.03.2009. 10:57
T16117
status: user broj poruka: 568
Žuuutaa kartaaaa !
Samom sebi !
Rešavao sam uz svesrdnu BAXX-ovu pomoć (na kojoj mu ovom prilikom javno zahvaljujem) dozvole za pristupanje folderima i fajlovima na kumovom WD PASSPORT-u, gde je bila tona podataka... Stvar je rešena. Podaci prekopirani. Sad još čekiranje i format istog.
Uuuups !
Umesto kumov, formatirah svoj WD PASSPORT !!!
Iz Acronis disc director server programa, odigram QUICK FORMAT.
Probao sam sa R-studiom ali mi ne nalazi ništa korisno.
Molim Vas da me uputite kojim programom bih mogao povratiti svoje podatke ? Pretpostavljam da treba da se povrati samo MFT ili šta već, pošto nije bilo full format-a i na taj hdd nije ništa upisivano nakon toga.
Re: HDD Quick format - kakav danak neiskustvu, joj joj joj...
13.03.2009. 11:08
status: user broj poruka: 3053
R studio je stvarno dobar program,i cudi me da nista ne nalazi pogotovo sto je bio quick format i sto nista niije upisivano na hard nakon formatiranja,ali pokusaj sa programom GET DATA BACK,vazi za dobar program takodje. Vise puta se desilo da najpoznatiji programi z a vracanje podataka ne nadju nista,a onda neki anonimus od programa nadje i povrati skoro sve podatke... Ne znam zasto i kako,ali nije ni bitno,bitno je da vratis podatke, poenta je da ako ni sa GET DATA BACK ne vratis podatke,probaj redom svaki program za vracanje podataka koji ti neko preporuci,jedan ce morati da upali... samo ne odustaj lako...i ovo je za crveni karton....takva greska....jaooooo.....
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Žuuutaa kartaaaa :: :: Samom sebi :: :: Rešavao sam uz svesrdnu BAXX-ovu pomoć (na kojoj mu ovom prilikom javno zahvaljujem) dozvole za pristupanje folderima i fajlovima na kumovom WD PASSPORT-u, gde je bila tona podataka... Stvar je rešena. Podaci prekopirani. Sad još čekiranje i format istog :: :: Uuuups :: :: Umesto kumov, formatirah svoj WD PASSPORT !!! :: :: Iz Acronis disc director server programa, odigram QUICK FORMAT :: :: Probao sam sa R-studiom ali mi ne nalazi ništa korisno :: :: Molim Vas da me uputite kojim programom bih mogao povratiti svoje podatke :: Pretpostavljam da treba da se povrati samo MFT ili šta već, pošto nije bilo full format-a i na taj hdd nije ništa upisivano nakon toga :: :: Upomoć !
Nema mesta panici, treba ti software koji radi unformat. Batali programe za povracaj podataka sa hdd-a jer ti nisi selektivo brisao itd. Oni mogu samo da ti pomognu da zauvek izgubis podatke. Pre mesec dana sam povratio hdd koji je bio: 1. delete partition c:, delete partition d:, make new partition c:, format partition c:, pa sam povratio podatke 100%. Posto sam sada na poslu, naziv programa mogu da ti javim popodne, a dotle se strpi. Pozdrav kvaki
I ja sam slicnu stvar uradio, samo sa sistemskim hardom. Pomogao mi je neki od programa sa Hirens-a 9.5, isto sam uradio quick format i vratio sam nazad sve podatke. Samo ne mogu da se setim koji je tacno bio, probao sam bio 2 ili 3, jedan je uspteo bez problema da mi resi nezgodnu situaciju.
Nisam ti bio od neke pomoci .) Al eto, imas moju moralnu podrsku, a ako te iznervira zovi me da ga zgazim .)
Morash naci Enterprise verziju ako hocesh da povratish posebno fajlove. A za particiju moze i verzija koja nije Enterprise, mada je lakshe sa Enterprise. Posle quick formata smo vratili sve fajlove zdrave jer niti jedan nije bio losh. Strashan program!
@KVAKI Daj molim te par rečenica uputstva u vezi toga šta treba da radim u programu, on je poprilično jednostavan ali se ja nešto ne snalazim, izgleda da sam se ufrkao da ne zeznem još više passport.
Unapred Hvala.
:: Ovo je program iz naslova koji mi je sve vratio za par sekundi, :: srecn :: kvak :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.