Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Potrosnja struje a i habanje komponenti
STRANA 1 OD 1
Ljubomir Potrosnja struje a i habanje komponenti 12.03.2009. 09:48 T16094

status: user
broj poruka: 96

Interesuje me dal ima neki program da podesava gasenja Hard Diskova, problem je u tome sto imam 3*640 gb hdd-a koji su samo skladista i ja bi da ih podesim da mi vuku struju samo kad mi trebaju a da ostalo vreme budu u nekom stanju mirovanja. Ima li neko softversko resenje. Dali je neko imao prilike da se igra sa kulerom na grafici MSI 8600 GTS 256 DDR3. Veoma mi je bucan a nebi da ga rasklapam zbog garancije do sada sam ga samo kompresorom cistio.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile re:Potrosnja struje a i habanje komponenti 12.03.2009. 11:16 #102277

broj poruka: 9459

Sto se tice uspavljivanja HDD-a probaj revoSleep.
2m4Y re: 12.03.2009. 11:44 #102280

broj poruka: 2353
...sto se tice HDD-a, cak i MS Winodza ima to Desni na Desk -> Properties -> Screen Saver -> Power i tu imas drop down meni za Turn off HDD posle odredjenog vremena!

...sto se tice garancije graficke, mozda je bolje i da skines taj cooler i ocistis, nego da ga ostavis da trune u prasini, jer ako rikne zbog prasine, ne verujem da ce ti garancija mnogo pomoci, barem kod nas ne, jer se lepo navodi u opisu garancije, gde sme graficka da radi, a siguran sam da niko ne pominje prasnjavu sredinu!!!

Pozz...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs