Naravno,ja sam koristio program Partition Magic,malo je spor,ali odradi posao i svi podaci su sacuvani...Samo moras DOBRO da gledas sta stiskas,jer jedan pogresan potez misem...i odose podaci...3 puta citaj,jednom klikci...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Da li je ikako moguce uraditi RESIZE NTFS-a a da se ne formatizuje particija?? :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
Nikako Partition Magic... Ukoliko imas bilo kakvu gresku u NTFS (ne mora ni da je primetis) moze da se desi da ti particiju prijavi kao praznu... Ako vec nemas nista drugo (cak i Linux ce bolje obaviti posao), onda prevo skeniraj particiju, pa defrag, pa tek onda PM...
Potpisujem Partition Magic je veliko sr*nje, Doco nema ljutiš ti si navikao na njega. Bila je prošle godine ovde diskusija na tu temu i 99% ljudi je, sa pravom, ispljuvalo PM i Slinatek (Symantec) proizvode u principu. Najboli ti je Acronis Disk Director. Lako se radi sa njim i pouzdan je.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Nikako Partition Magic... Ukoliko imas bilo kakvu gresku u NTFS (ne mora ni da je primetis) moze da se desi da ti particiju prijavi kao praznu... Ako vec nemas nista drugo (cak i Linux ce bolje obaviti posao), onda prevo skeniraj particiju, pa defrag, pa tek onda PM...
U sustini svaki disk utiliti programii ce ti odraditi posao.Part.Magic je odlican za takve stvari,a i mnogo vise mozes sa njim. To nije nimalo lak posao,i vrlo je rizican,pogotovo ako nisi vican,nestrucan,jer ode sve po q*. Naj bolje ti je da uzmes nekakav `nebitan`HDD,pa se na njemu uci(formatiraj, particiraj,resajzuj,brisi,jebav*j...),jer praksa u tim procesima je mnogo bitna,u ovisnosti od samog programa na kome radis,jer svaki zajeb se skupo placa. Ako su ti podaci mnogo bitni na tom disku,preporucujem ti da ih bekapujes,pa onda radi sa particijama. Srecno!
:: Da li je ikako moguce uraditi RESIZE NTFS-a a da se ne formatizuje particija?? :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
I ja dajem glas Partition Magic-u jer ga koristim dugi niz godina i nikada mi nije on sam napravio neki problem, desavalo mi se da ja sam ne pazim pa pokvarim nesto ali za to ne mogu da krivim njega. Mada kao sto kaze gilopile, bilo koji program za rad sa particijama moze da ti posluzi, ako znas i pazis sta radis, problema nema.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.