Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
preporuka Active@ Partition Recovery Enterprise
STRANA 1 OD 1
Jebivetar preporuka Active@ Partition Recovery Enterprise 22.02.2009. 18:09 T15668

status: user
broj poruka: 2386
Imali smo problem gde su podaci nestali sa particije i windows trazio da se ta particija formatira. Posle quick formata smo uspeli da vratimo SVE podatke uz pomoc ovog programa, a shta sve nisam probao Recuva, Phoenix, Recovery files...

Samo nam nije jasno shta se desilo da smo morali da formatiramo tu particiju, a uz to je i windows sporo radio i trazio format i sistemske particije. Plocha je Abit Kd7a sa Via chipsetom a hard Maxtor. Negde sam prochitao da Via i Maxtor u kombinaciji, znaju da prave probleme, zna li neko shta o tome?
Ili je problem neshto drugo, trece...?

`Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: preporuka Active@ Partition Recovery Enterprise 22.02.2009. 18:36 #98485

broj poruka: 3053
Via,Maxtor i SIS u kombinaciji sa svacim znaju da prave problem!!!

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Imali smo problem gde su podaci nestali sa particije i windows trazio da se ta particija formatira. Posle quick formata smo uspeli da vratimo SVE podatke uz pomoc ovog programa, a shta sve nisam probao Recuva, Phoenix, Recovery files..
::
:: Samo nam nije jasno shta se desilo da smo morali da formatiramo tu particiju, a uz to je i windows sporo radio i trazio format i sistemske particije. Plocha je Abit Kd7a sa Via chipsetom a hard Maxtor. Negde sam prochitao da Via i Maxtor u kombinaciji, znaju da prave probleme, zna li neko shta o tome?
:: Ili je problem neshto drugo, trece...
:: `Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva`
Panta019 Sto mi bre ozivljavate losa secanja!!! 22.02.2009. 19:03 #98494

broj poruka: 1583
Samo jedanput sam pokusao da instaliram XP quick formatom i nikada vise. Tada sam imao kombinaciju ploce sa Via apollo 133 chipsetom i maxtor hdd. Tada je ceo hdd bio obrisan.

Od tada sam navukao neki strah da instaliram xp quick formatom i uvek idem na spori format.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

tortojed za partition recovery i unformat... 23.02.2009. 13:00 #98667

broj poruka: 10999

...programi kao Recuva i nisu predvidjeni (koliko znam, Recuva vraca deletovane fajlove sa particije koja je `u upotrebi`, da se tako izrazim, a ne sa one koja je potpuno `klot`, i u tome je ovaj program efikasan - ja sam uspeo da vratim neke tekstualne fajlove obrisane pre 3-4 meseca, iako sam u medjuvremenu mnogo toga snimao i brisao, defragmentirao itd.).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vredi probati i sa Paragon Partition Manager-om. I on se dobro pokazao u slucajevima kao ovaj kojeg navodi Jebivetar.
Ognjeni Re: za partition recovery i unformat... 23.02.2009. 13:05 #98668

broj poruka: 4521
Bas sam pre neki dan vratio 4gb extremno bitnih podataka posle pantinog sporog formata

Zero.Assumption.Recovery sam koristio, ntfs undelete i recover my files...

ova tri se najvise hvale i upravu su ljudi....sva ti su mi vratila skoro iste podatke (1% razlike ) i vratili su mi sve podatke, preporucujem ih ako nekom zatreba.

Ajd uzdravlje

:: ...programi kao Recuva i nisu predvidjeni (koliko znam, Recuva vraca deletovane fajlove sa particije koja je `u upotrebi`, da se tako izrazim, a ne sa one koja je potpuno `klot`, i u tome je ovaj program efikasan - ja sam uspeo da vratim neke tekstualne fajlove obrisane pre 3-4 meseca, iako sam u medjuvremenu mnogo toga snimao i brisao, defragmentirao itd.)
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Vredi probati i sa Paragon Partition Manager-om. I on se dobro pokazao u slucajevima kao ovaj kojeg navodi Jebivetar.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs