Imam lap top ASUS F5R,i na njemu matshita dvd-ram drive.Krenuo je nesto da zeza poslednjih dana i sad je skroz crko.Problem je u tome sto ga nema nigde u prodaji,a jedan covek ga prodaje za 5000 din.Da li je to isplativo i ako neko nesto zna,molim vas pomozite.
1.Kupi eksterni rezac 2. Na svakom optickom drajvu na shetajucoj `glavi` to jest ispod nje se nalazi 1 ili 2 trimera(kao mali krstasti shrafici) odvrtanjem za recimo 10 ti deo milimetra mozes dodati malo energije laseru...Pa malo po malo dok ti ne ocita, zavrti neki disk....
po radnjama da nema neki slim koji odgovara tvom drajvu - oko 35E se krecu cene, a i ako ga popravis ne bi ti bilo zgoreg da kupis neki 5.25` rezac i fijoku za po kuci... Ipak je notebook cd smoran za zamenu...
Nadam se da shvatas da ti dvd ram u nazivu ima rec SHIT
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Imam lap top ASUS F5R,i na njemu matshita dvd-ram drive.Krenuo je nesto da zeza poslednjih dana i sad je skroz crko.Problem je u tome sto ga nema nigde u prodaji,a jedan covek ga prodaje za 5000 din.Da li je to isplativo i ako neko nesto zna,molim vas pomozite.
Nadam se da shvatas da ti dvd ram u nazivu ima rec SHIT
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Imam lap top ASUS F5R,i na njemu matshita dvd-ram drive.Krenuo je nesto da zeza poslednjih dana i sad je skroz crko.Problem je u tome sto ga nema nigde u prodaji,a jedan covek ga prodaje za 5000 din.Da li je to isplativo i ako neko nesto zna,molim vas pomozite.Nadam se da shvatas da ti dvd ram u nazivu ima rec SHIT
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.