Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Maxell 16 GB USB
STRANA 1 OD 1
jones66 Maxell 16 GB USB 18.02.2009. 21:15 T15567

status: user
broj poruka: 100

Kupio sam Maxell flash memoriju od 16 GB. Treba mi za divx filmove. Problem je u brzini pisanja. Naime, pocne sa 3 Mb/s , a posle nekoliko sekundi uspori na 90 Kb/s !!!

Tako prebacivanje na njega jednog filma od 730 Mb traje nekoliko sati. Probao sam na tri kompa, svugde isto. Testirao sam sa FlashMemory Toolkit, tamo ispisuje za citanje
18 Mb/s, a za pisanje 6 Mb/s !!
Vratio sam u radnju, tamo mi rekli da dobija manje napona od potrebnog ( to je do maticne ploce ), i da uzmem USB Hoob, i da ce to resiti.

Da li neko zna u cemu je problem ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy USB HAB 18.02.2009. 21:19 #97603

status: user
broj poruka: 4163
ti neće rešiti problem jer je nemoguće da fleš srče toliku struju a probao si na tri različita sokoćala. Probaj da ga preformatiraš (i FAT i FAT32) a ako to ne pomogne probaj da privremeno isključiš antivirus. Ako ni to ne pomogne spali ga i pošalji na reklamaciju.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs