kupio sam novi hard wd1600aajs posto mi je stari vec poceo da otkazuje instaliram xp na njega i sve je radilo ok dok sutra nisam upalio komp i nece da digne windows zaplavi ekran i napise mi ovo ( the image gdi32.dll is possibly corrupt.the header checksum does not match the computed checksum.)kadkrene da dize windows to napise i samo u krug ide u restart,ako neko zna neka pomaze
To je ponekad problem sa Xp sp3? Jel njega imas? Ako je odgovor DA,resenje ti je da ides na repair windows...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: kupio sam novi hard wd1600aajs posto mi je stari vec poceo da otkazuje instaliram xp na njega i sve je radilo ok dok sutra nisam upalio komp i nece da digne windows zaplavi ekran i napise mi ovo ( the image gdi32.dll is possibly corrupt.the header checksum does not match the computed checksum.)kadkrene da dize windows to napise i samo u krug ide u restart,ako neko zna neka pomaz ::
A jel ti windows legalan? Sve u svemu problem nije do hard diska,nego do windowsa...Najpametnije je da ti ipak podignes nov win i iskljucis update ako ti win nije legalan...
:: :: :: nemam sp3 ali imam kablovski net i on je pokupio sav apdejt sa neta koji oni daju u microsoft :: ::
pa istari windows mi nije legalan pa se non stop apdejtovao i radio normalno isti taj sam instalirao i pri instalaciji je sve proslo ok i drajveri i softver i gomila restarta posle drajvera i apdejta i radio je kad sam ga ugasio a tek ujutru mi je to napisao
Pa i legalan windows ima pravo da nekad pobrljavi ...Nema pravila kad ce to bude...Samo ti opet instaliraj sistem...
:: :: pa istari windows mi nije legalan pa se non stop apdejtovao i radio normalno isti taj sam instalirao i pri instalaciji je sve proslo ok i drajveri i softver i gomila restarta posle drajvera i apdejta i radio je kad sam ga ugasio a tek ujutru mi je to napisa :: ::
doco, lupio si za sve pare...kakve veze ima da li je windows legalan ili ne...svaki moze da pukne kolko god legalan bio... to sto ti je prso taj fajl moze biti zbog bilo cega...uradi prvo repair windowsa, to ce mu najverovatnije pomoci...i nakon toga (a mozda bi bilo dobro i pre toga) skeniraj HDD da nema mozda neki bad sector da pravi probleme...
nisi dobro shvatio...mislio sam da i legalan i nelegalan windows imaju podjednako pravo da pobrljave...a dao sam predlog da ne update-uje windows ako je nelegalan,jer je mnogim ljudima koji su pokusali da update-uju nelegalan win,komp pobrljavio i nakon toga im je padao sistem...
:: doco, lupio si za sve pare...kakve veze ima da li je windows legalan ili ne...svaki moze da pukne kolko god legalan bio.. :: to sto ti je prso taj fajl moze biti zbog bilo cega...uradi prvo repair windowsa, to ce mu najverovatnije pomoci...i nakon toga (a mozda bi bilo dobro i pre toga) skeniraj HDD da nema mozda neki bad sector da pravi probleme.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
hard je nov izvadjen iz kesice i testirao sam nema bad sektora,reparirao sam win i sada radi nisao ga pustio na net da vidim sta ce biti do sutra,podigao je sve kako je bilo videcemo,hlala unapred kolege
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.