elem, u pitanju je igraonica, sa 30-ak racunara. hd sentinel je pokazao bad sectore na dosta racunara. posto koliko sam izvalio on ne skenira disk, vec samo cita neke logove, da li je moguce da pokazuje lazno stanje jer su masine bile `ghost`-ovane. na nekima je posle reinstaliran win, ali sa quick format.
pitanje, da li sentinel 100% pokazuje pravo stanje diska, i da li postoji mogucnost da je negde lazno prikazao stanje?
Ako ti MHDD sa hirena kaže da imaš bad sector, onda imaš bad sector. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ma sentinel mi je nekako najlaksi za koriscenje :) realno ti kompovi nemaju cd-ove, bas bi mi bio smor da ih povezujem da bih butovao hiren-a . opet :) jel ima neka varijanta za taj mhdd iz windowsa ili sa nekog flash-a ? (butabilnog) (verovatno moze, nego jel moze iz win-a lakse mi :)))))
Ako ga imaš u biko kom obliku dali CD ili negde ga imaš na računaru u obliku ISO. Prenesi ga na USB FLEŠ MEMORIJU I OTVORI GA SA NEKIM PROGRAMOM TIMA ALCOHOL, DAEMON ILI NEKI DRUGIM DOBIJAŠ PROZOR IZ KOJEG BIRAŠ KOJI PROGRAM DA SE POKRENE
Skini program i pogledaj u SMART-u šta kaže za Uncorrectable Sector Count. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Na flešu treba da staviš u ISO formatu, a na svaki računar da imaš neki virtualni sa kojim otvaraš taj ISO.Kad otvoriš sa na primer alcoholom dobićeš prozor ovakav.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.