Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Crko mi je rezac, koji od ova dva da uzmem?
STRANA 1 OD 1
trogdor Crko mi je rezac, koji od ova dva da uzmem? 02.02.2009. 16:11 T15131

status: user
broj poruka: 373
LG GH20NS15-BBB
Sony NEC Optiarc DVD RW 20X SATA Black AD-5200S-0B

Go Go Go !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Crko mi je rezac, koji od ova dva da uzmem? 02.02.2009. 16:16 #94052

broj poruka: 3053
Izbor ti je poprilicno los. Optiarc sam imao i samo je potvrdio ono sto sam citao o njemu,da je tesko s*anje!!! nije mogao da procita pola diskova koje imam,a SVI diskovi rade na mnogo starijim i ishabanim rezacima,spor je bio za medalju..... A LG k`o LG,nista posebno. Ako bas moras neki od ta dva onda LG,a ako ne moras onda Samsung ili Lite on...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: LG GH20NS15-BBB
:: Sony NEC Optiarc DVD RW 20X SATA Black AD-5200S-0
::
:: Go Go Go !!!
trogdor Pa mogu koji hocu, 02.02.2009. 16:21 #94053

broj poruka: 373
znam da pioneer necu(108 i 112 su trajali malo preko 1god, taman da istekne garancija).
Koji lite-on valja, ima ih vise modela...
Go Go Go !!!

doca80 Re: Pa mogu koji hocu, 02.02.2009. 16:25 #94054

broj poruka: 3053
Pa sve je to slicno,razike su male u kvalitetu,koji god da uzmes...neces pogresiti,ali za Lite on ti mogu reci,da je poprilicno brz,cita sve bez problema,jedino je malo bucan kad pocne da vrti disk,ali podnosljivo je,proslo mi je 10 kroz ruke na po par dana ili nedelja sam ih koristio,ne mogu nista lose reci...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: znam da pioneer necu(108 i 112 su trajali malo preko 1god, taman da istekne garancija)
:: Koji lite-on valja, ima ih vise modela..
:: Go Go Go !!
TheGame Re: Re: Crko mi je rezac, koji od ova dva da uzmem? 02.02.2009. 16:25 #94055

broj poruka: 719

Potpuno si upravu....I ja potvrdjujem da je tesko govno...Dva sam Optiarc rezaca promenio....Prvi je bio sranje u koloru...Citao je mozda pola diskova....A ovaj drugi sto imam je isto sranje mada je bolji od prvog...Cita skoro sve diskove...ali ipak ne sve...Cuo sam da Samsung ima dobre rezace...a i pionner...mada bih ja licno najprije uzeo neki pionner....

:: Izbor ti je poprilicno los. Optiarc sam imao i samo je potvrdio ono sto sam citao o njemu,da je tesko s*anje!!! nije mogao da procita pola diskova koje imam,a SVI diskovi rade na mnogo starijim i ishabanim rezacima,spor je bio za medalju..... A LG k`o LG,nista posebno. Ako bas moras neki od ta dva onda LG,a ako ne moras onda Samsung ili Lite on..
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: LG GH20NS15-BBB
:: :: Sony NEC Optiarc DVD RW 20X SATA Black AD-5200S-0
:: ::
:: :: Go Go Go !!!
caranovic LG Definitivno 02.02.2009. 16:27 #94056

broj poruka: 434
Pioneer ima Nec machinu i jos uvek se mnogo kvare a na dobar Samsung u zivotu nisam naishao mada mozes da ga nadjes i sa 2 godine garancije...Mozda se tu nesto promenilo - Ipak, LG jos uvek zakon!

Equinoxe Re: 02.02.2009. 17:13 #94065

broj poruka: 12057

Ma kakav crni LG, uzmi Pioneer 216D.
A uopšte nije loš ni Samsung SH-S223F.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Scyter Re: 02.02.2009. 17:30 #94070

broj poruka: 8138
moze i Pioneer 212D.Imam ga vec godinu i po dana i stvarno nemam nikakvih zamerki.

Palit je zakon!

Sub-Z Pioneer/Samsung 02.02.2009. 17:53 #94077

broj poruka: 1621
Nikako LG, ja imam Super Multi CRAP, koji nece da nareze/procita nijedan cd, a muku muci i s citanjem dvd diskova koje je sam(opet, teskom mukom), narezao. Katastrofa.

mikac962 Re: Crko mi je rezac, koji od ova dva da uzmem? 02.02.2009. 19:53 #94091

broj poruka: 555
Hajde ovako da posmatramo stvari kada su u pitanju rezaci. Vise manje svi su oni istog kvaliteta. Ko je imao prilike da rastvi par razlicitih modela od razlicitih proizvodjaca, shvatio je da se unutra nalazi gotovo sve isto. U pitanju su finese. Na nasem trzistu jedino sta treba gledati je kolika je garancija i kolika je razlika u ceni od prodavnice do prodavnice. To pojednostavljuje izbor. Manja cena i duzi garantni rok. Ako uzmes uredjaj koji je mozda malo skuplji, a ima dve godine garancije, sigurno je bolji izbor od uredjaja koji je malo jeftiniji i ima godinu dana garancije.
Ja licno volim da uzmem uredjaj sa dve godine garancije i da ga mucim tako da otprilike otkaze pred kraj garantnog roka. A onda lepo garantni list i racun sa uredjen u ruke, pa u servis. I eto bez troska dodjes do novog uredjaj.

mikac962 Re: Crko mi je rezac, koji od ova dva da uzmem? 02.02.2009. 19:53 #94092

broj poruka: 555
Hajde ovako da posmatramo stvari kada su u pitanju rezaci. Vise manje svi su oni istog kvaliteta. Ko je imao prilike da rastvi par razlicitih modela od razlicitih proizvodjaca, shvatio je da se unutra nalazi gotovo sve isto. U pitanju su finese. Na nasem trzistu jedino sta treba gledati je kolika je garancija i kolika je razlika u ceni od prodavnice do prodavnice. To pojednostavljuje izbor. Manja cena i duzi garantni rok. Ako uzmes uredjaj koji je mozda malo skuplji, a ima dve godine garancije, sigurno je bolji izbor od uredjaja koji je malo jeftiniji i ima godinu dana garancije.
Ja licno volim da uzmem uredjaj sa dve godine garancije i da ga mucim tako da otprilike otkaze pred kraj garantnog roka. A onda lepo garantni list i racun sa uredjen u ruke, pa u servis. I eto bez troska dodjes do novog uredjaj.

marke :) 02.02.2009. 20:37 #94099

broj poruka: 384

Slazem se, sve je to isto djubre. A za te pare, sigurno i ne moze da se kupi neki kvalitetan uredjaj.

Tako da ti je garancija najbitnija. Meni su u crkiavali i pioneer i optiarc, sada imam samsung
SH-203D i mogu ti reci da sam prilicno zadovoljan. (dok ne crkne :)
Jebivetar Re: :) 03.02.2009. 00:04 #94152

broj poruka: 2386
Garancija shto duza i bole te Djordje!

:: Slazem se, sve je to isto djubre. A za te pare, sigurno i ne moze da se kupi neki kvalitetan uredjaj
:: Tako da ti je garancija najbitnija. Meni su u crkiavali i pioneer i optiarc, sada imam samsung
:: SH-203D i mogu ti reci da sam prilicno zadovoljan. (dok ne crkne :)
vaci Re: Crko mi je rezac, koji od ova dva da uzmem? 03.02.2009. 01:32 #94172

broj poruka: 93

Samsung,super je cita sve zivo.Kod razanja ima problem sa princo dual diskovima.

VANJA022 provereno THE BEST! 03.02.2009. 02:23 #94181

broj poruka: 62

LG
GSA-H58N imas ga na sajtu https://www.itsvet.comkomponente
mani se optirzc,peeonir-a,sony-ja....sve su to zesca s.....a,LG cita patiku!
SkyFire Re: provereno THE BEST! 03.02.2009. 02:42 #94186

broj poruka: 18472
Kakav smesan komentar..Hhehehehe..Nego ima istine u tome..LG je stvarno neprikosnoven kao citac,ali naglasicu kao citac..Kao rezac nije..U ovom slucaju tj u svakom slucaju bi uzeo Samsung mada mi neki ljudi koji se bave profesionalno rezanjem tj na kolicini kazu da se najbolje u istrajnosti pokazao LiteOn...
Ja sam opet za Samsung jer sam ga proverio i stojim iza toga da je najbolji..

I Want to believe - The truth is out there

:: L
:: GSA-H58N imas ga na sajtu https://www.itsvet.comkomponent
:: mani se optirzc,peeonir-a,sony-ja....sve su to zesca s.....a,LG cita patiku!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs