Kupio sam racunar pre nekoliko nedelja. I sad imam jedan problem. U specifikaciji koju sam narucio pise WD Caviar 320GB SATA2 16MB. Otvorim ja danas komp kad ono na HD-u pise 8MB cache. Sutra cu da idem da ga zamenim. E sad imam nekoliko pitanja. Koja je razlika u performansama i u ceni izmedju WD 320GB sa 8MB i 16MB? koji je brzi od ova dva? HITNO
pa i nije ti bitna razlika u ceni ako ti u specifikacija racunara stoji HDD koji ti nisu spakovali u racunar. HDD sa 16mb u svakom slucaju boljji od toga sto si dobio!
Oseti se razlika. Cache je bitna stvarčica jer ti dozvoljava veću slobodu kontinualnog čitanja sa diska kad je transfer magistrala zauzeta. Lakše svaruje maltretiranje nego 8 MB model.
Dakle, obavezno zameni disk. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Kupio sam racunar pre nekoliko nedelja. I sad imam jedan problem. U specifikaciji koju sam narucio pise WD Caviar 320GB SATA2 16MB. Otvorim ja danas komp kad ono na HD-u pise 8MB cache. Sutra cu da idem da ga zamenim. E sad imam nekoliko pitanja. Koja je razlika u performansama i u ceni izmedju WD 320GB sa 8MB i 16MB? koji je brzi od ova dva? HITN ::
To ili je slučajno jer je razlika u ceni mizerna, ili je neko mislio u sebi, `...ma zadržaću 16-icu za sebe (ili drugara ili firmu ili...), a ovaj ako primeti, primeti...`. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: jbt, koji dripci, kako mrzim te sitne prevare.. :: :: :: :: Kupio sam racunar pre nekoliko nedelja. I sad imam jedan problem. U specifikaciji koju sam narucio pise WD Caviar 320GB SATA2 16MB. Otvorim ja danas komp kad ono na HD-u pise 8MB cache. Sutra cu da idem da ga zamenim. E sad imam nekoliko pitanja. Koja je razlika u performansama i u ceni izmedju WD 320GB sa 8MB i 16MB? koji je brzi od ova dva? HITN :: ::
Najbolje je da uzmes taj hard, tresnes ga o zemlju par puta i onda ga odneses na reklamaciju i kazes da je defektan... A za manjak delova na njemu kazi da si ga takvog dobio i da je jako lepo radio... :o)
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
:: Kupio sam racunar pre nekoliko nedelja. I sad imam jedan problem. U specifikaciji koju sam narucio pise WD Caviar 320GB SATA2 16MB. Otvorim ja danas komp kad ono na HD-u pise 8MB cache. Sutra cu da idem da ga zamenim. E sad imam nekoliko pitanja. Koja je razlika u performansama i u ceni izmedju WD 320GB sa 8MB i 16MB? koji je brzi od ova dva? HITN :: pa bolji je sa 16 m kesa ali nije to sve ima tu svega pozdrav prvo proveri na netu i bitna je i druga stvar koliko moze da prebaci za sekund 4 ili
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.