Ortak zove, kuka, chupa kosu...windows uchitava sporo, sporo i radi a za jednu od particija trazi format. Pretpostavljam da su podaci nestali, jer ne moze da udje u particiju. Probao je da udje u Safe Mode bezuspeshno. I josh neshto, ovo nije prvi put. Pre mozda 6 i vishe meseci se ista stvar dogodila, zna li ko shta je problem, ne verujem da je virus, da nije mozda hard u pitanju, jbm li ga ne znam?
Navedi nam osnovne komponente. I pre bilo kakvog daljeg kopanja, HDD bi trebalo staviti u drugu mašinu, po mogućstvu uradi backup i pre kompletnog razduvavanja svega na njemu uraditi dijagnostiku.
Partition Table Doctor 3.5 je program koji reševa problem poremećene FAT/NTFS tabele koji mislim da je kod tebe problem. Možeš probati i HDD Regenerator 1.5x ako ti PTD ništa ne uradi. Imaš na Hiren`s boot CD-u i specijalizovane alate za određene HD brendove, pa i njih prelistaj. Probaj i Active Partition Recovery i Winternals Disk Commander:
Dajle: Recuva - File Recovery R-Studio 4.5 Runtime GetDataBack for NTFS _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
i jedan odgovor. A i ochekivao sam Baxa. Dr. Bax, mb je Abit KD7A, cpu Sempron 2600, HDD Maxtor 80 gb(ne znam oznaku), ram 2x256 Kingston + Samsung. I hteo sam da hard stavim na drugu mashinu, pa tek onda da kopam. Ako treba da popravim te tabele, shta je najbolje da uradim? Da uradim backup, pa da formatiram ceo hard, ili mora da radi PTD i ako ga formatiram kompletnog? Kako da znam da je uopshte dobro uradjeno, jer vec smo imali taj problem i reshili ga tako shto smo reinstalirali sistem i formatirali tu particiju? Razmishljam neshto...da nije ta particija postavljena kao dinamichka pa se zato gubi. Ali shto Winblows radi sporo...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.