Drug je reinstalirao winxp, i pritom je zaboravio da backupuje sav mail iz outlook-a...
Hoce da pokusa sa nekim programom da povrati podatke, ali ne zna u kom formatu su mail-ovi, tj. ne zna sta da trazi... __________________ Scourge of PCBerza
Za prvi su u .dbs i .dbx formatu. Tacan folder ce naci kada klikne desnim dugmetom na INBOX i onda properties. Prethodno mora da ukljuci u Control Panel -> Folder options da moze da vidi i sakrivene fajlove.
Onaj... u onim gore navedenim formatima cuva sam program svoje `foldere`, inbox, outbox, sent, draft, deleted... a svaka poruka pojedinacno ima valjda .eml ekstenziju.
Ne vrede mi imena foldera nista, jer kad se povracaju folderi, nemaju imena vise, vec su samo obelezeni kao Folder1, Folder2, itd... __________________ Scourge of PCBerza
U Outlook Express-u su svi fajlovi sa ekstenzijom .dbx. Imaš fajlove deleted Items, Drafts, Folders, Inbox, Offline, Outbox, Pop3uidl i Sent Items. Ako recovery program ne daje imena foldera, sigurno daje imena fajlova. Probaj Recover My Files, najnoviju verziju.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Ne vrede mi imena foldera nista, jer kad se povracaju folderi, nemaju imena vise, vec su samo obelezeni kao Folder1, Folder2, itd.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.