Imao sam WD Passport 320GB ispao mi je, radio neko vreme posle toga i crko, video se tamo u found new hardware kao WD, ali nije mogao da se zavrti na dodir se nije osecalo da se vrti nije se kao pre video u Everestu, ovo je odgovor i na neku temu nize. E sad moje pitanje je da li vredi ponovo kupiti taj WD Passport 320GB ili sacekati da padne cena nekom SSD-u, nadam se da ima da se kupi prenosivi SSD i da ga kupim, i gde moze da se kupi adekvatna torbica za taj WD,....
Ti ne možeš da zamisliš koliko ja dnevno maltretiram mog 160GB Passporta. Nosim ga u sunđer torbici i u kombinaciji sa njegovim i kablom Canon fotoaparata. Ništa on nije kriv što je pao, tako da odluka je na tebi. Ako će taj prenosivi disk biti podložan eventualnim padovima, pogledaj ovo:
Znam da postoji ali ja samo WD preferiram, nego koja je cena nekog SSD-a od 80GB prenosnog ako to jos postoji,...
Pozdrav!
:: :: Ti ne možeš da zamisliš koliko ja dnevno maltretiram mog 160GB Passporta. Nosim ga u sunđer torbici i u kombinaciji sa njegovim i kablom Canon fotoaparata. Ništa on nije kriv što je pao, tako da odluka je na tebi. Ako će taj prenosivi disk biti podložan eventualnim padovima, pogledaj ovo :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/transcend-ts320gsj25m-320gb-usb2.0/comp_comp_hdd/66/88 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.