Uzeo sam ovu nesrecu od rezaca pre par meseci i dosad sam isljkucivo rezao dvd diskove(Verbatim,LG i poneki TDK). Muku muci s citanjem i svojih diskova, al` mi to nije pravilo problem jer imam i LG dvd-rom koji cita sve zivo godinama. Nisam rezao cd-ove jer nosim okolo flash... Tek nedavno probah neki cd i ustanovih da ovo cudo nece da procita NIJEDAN!Probao sam razne yes i no name i nista...corav...drlja,drlja i - no cd. Isto je i sa praznim diskovima. Ubacio sam novi firmware i opet isto...drugih ideja nemam. Jel ima neko neki predlog ili je jednostavno SR*NJE? Hvala!
Od trenutka kada se prvi LG kombo drajv pojavio na tržištu, od tada nisu napravili ni jedan kvalitetan ili bar dobar CD/DVD čitač/rezač. Ko đavo od krsta bežim od njih. Sve šit do šita.
Ali SuperMulti....hahahahahahahahaha, na poslu na serveru su crkla 3. Prvo ore do pisku umesto što reže, pa onda ne šiša disk 5%, onda odluči da je PIO prava stvar, mislim Z L O. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Za firmu sam kupio pioneer neki 215 i ispostavilo se isto kao i kod tebe. Vratio posle par meseci i dobio drugi. Kod kuce imam jedan polovan Nec koji isto tako radi ali imam tri optike pa me boli uvo da se smaram oko zamene. Menjanje firmware ne pomaze samo zamena.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.