Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Preporuka za cuvanje podataka
STRANA 1 OD 1
shkomi Preporuka za cuvanje podataka 21.01.2009. 20:29 T14757

status: user
broj poruka: 852
Na kompu imam gomilu stvari vezanih za posao i nikako ne bi valjalo da ostanem bez tih fajlova. Imam 2 hard diska, jedan mi sluzi kao bekap(nisu vezani u raid) i povremeno narezem kopije bitnih i aktuelnih projekata.Ali se plasim da to nije dovoljno i uzeo bih neki eksterni HDD. Koje su vase preporuke, voleo bih da ima svoje napajanje do 320gb i solidnu cenu, ali i da je pouzdan na prvom mestu.

Za oko su mi zapali transcend i WD my book. Kakve su Vase preporuke.

Koji bi mi program preoprucli za sinhronizaciju folder???
Ili imate neki drugi predlog

Pozdav
Devize devize bonda elema
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 21.01.2009. 20:55 #91078

broj poruka: 1191
Ja imam My book externi hard i primetio sam da su mi neki filmovi nestali,tako da nisam bas siguran koliko su pouzdani ti externi hardovi.
Najbolje da rezes na diskove s vremena na vreme, ili uradis mirror hard diskova.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 21.01.2009. 20:58 #91080

broj poruka: 9121
WD Passport (2.5 inca) 320GB- 90-100 evra imao sam stvar moras dobro da je cuvas ako ispadne na pod hard disk ti crkava. Za taj Transcend ne znam a taj WD my book je 5-incni hard disk, moraces da ga nosis u koferu, a taj od 2.5 inca moze da stane u dzep, a neki 3.5 inca moze da stane u unutrasnji dzep od jakne , kako je neko juce na berzi pomenuo!

Pozdrav!

psihoyu re 21.01.2009. 21:04 #91086

broj poruka: 1191
Pa ima onaj 2,5 inch Transcend sa antishock tehniko, to je extra
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs