Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Strujni adapter
STRANA 1 OD 1
Mashinac Strujni adapter 16.01.2009. 13:20 T14578

status: user
broj poruka: 192

Ima li neko da mu stoji, ili da me uputi gde bih mogao naci, treba mi za hdd rack.

http://img261.imageshack.us/img261/7788/img1278le4.jpg
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Konektor? 16.01.2009. 13:27 #89763

status: user
broj poruka: 5710
Ne vidi se jasno koji je jack. Sam ispravljac moze bilo koji na 12V (cak i akumulator). Ovaj ima snagu 18W, max. DC struja je 1.5A pri naponu od 12V, dakle: 12V x 1.5A=18W. Moze bilo koji na 12V (11-13 je isto OK), a ako nema dzeka, to su samo 2 zice pa samo prevezes taj na novi...imas Trust univerzalni sa svim dodacima i imas stelovanje izlaznog napona 9-18V sto ti je dobro a ukupnu snagu 35W (za laptop). Ulaz ti je svuda isti, mreznih ~220V f=50Hz. Vidi ga u NOVA com*uters, 15e. Samos to sam ja vidjao uglavnom i +5V za HDD, dakle: masa, +12V i +5V, jedino ako ima neko konvertorsko kolo i stabilizator koji sece na 5V...a mozda mu i ne treba. Proveri taj konektor koliko zica ima, jer ovaj adapter ima samo 2, verovatno ti on ide na neki externi rack?!

A N G E L

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs