Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Ne otvara particiju C
STRANA 1 OD 1
gamil Ne otvara particiju C 13.01.2009. 18:07 T14482

status: user
broj poruka: 242
Posle ciscenja od virusa ne otvara particij C:, D:... Bilo je na forumu, ali ne mogu da pronadjem temu. Koji dll je pobrisan.
Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vaikiki re 13.01.2009. 18:35 #89083

broj poruka: 304

mislim da nije obrisan dll nego da ti treba da obrises autorun koji ti se nalazi na c:
probaj da udjes na explore ili preko cmd-a pa probaj da nadjes i obrises
mozda je zbog toga
gamil Re: re 13.01.2009. 18:53 #89096

Ne smem da kazem da je bilo 811 virusa. Desni klik na C umesto da pise open i explore stoje raznorazni znaci, a dll je ipak prisutan

::
:: mislim da nije obrisan dll nego da ti treba da obrises autorun koji ti se nalazi na c
:: probaj da udjes na explore ili preko cmd-a pa probaj da nadjes i obrise
:: mozda je zbog toga
doca80 Re: Re: re 13.01.2009. 19:04 #89108

broj poruka: 3053
Bolje da nisi rekao!!! Posle 811 virusa ti ocekujes da povratis sve u super stanje!!! Ocekujes da nema trajne stete na fajlovima!!! Samo ti lepo press any key to boot from cd.....

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: Ne smem da kazem da je bilo 811 virusa. Desni klik na C umesto da pise open i explore stoje raznorazni znaci, a dll je ipak prisuta
:: ::
:: :: mislim da nije obrisan dll nego da ti treba da obrises autorun koji ti se nalazi na c
:: :: probaj da udjes na explore ili preko cmd-a pa probaj da nadjes i obrise
:: :: mozda je zbog toga
gamil Re: Re: Re: re 13.01.2009. 19:12 #89112

Ooo znam sve to, ali to je komjuter prijatelja na kome ima neki program za rad u firmi koji koristi dugo godina, pa kad se uradiboot from cd moze samo da place. Nema vise podataka. Valjda je sada nesto naucio, ili nije. Taj program kao install vise nema.

:: Bolje da nisi rekao!!! Posle 811 virusa ti ocekujes da povratis sve u super stanje!!! Ocekujes da nema trajne stete na fajlovima!!! Samo ti lepo press any key to boot from cd....
:: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Ne smem da kazem da je bilo 811 virusa. Desni klik na C umesto da pise open i explore stoje raznorazni znaci, a dll je ipak prisuta
:: :: ::
:: :: :: mislim da nije obrisan dll nego da ti treba da obrises autorun koji ti se nalazi na c
:: :: :: probaj da udjes na explore ili preko cmd-a pa probaj da nadjes i obrise
:: :: :: mozda je zbog toga
doca80 Re: Re: Re: Re: re 13.01.2009. 19:17 #89113

broj poruka: 3053
Mislim da ce tvoj prijatelj moratii da place... Deo zbog programa,deo zbog sopstvene nemarnosti i XXX sajtova Ili je neki virus i dalje prisutan pa pravi s*anja,ili su osteceni neki fajlovi nakon ciscenja virusa,jer neki virusi su napravljeni da sa sobom povuku i neke fajlove koje sistem koristi...

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: Ooo znam sve to, ali to je komjuter prijatelja na kome ima neki program za rad u firmi koji koristi dugo godina, pa kad se uradiboot from cd moze samo da place. Nema vise podataka. Valjda je sada nesto naucio, ili nije. Taj program kao install vise nema
:: :: Bolje da nisi rekao!!! Posle 811 virusa ti ocekujes da povratis sve u super stanje!!! Ocekujes da nema trajne stete na fajlovima!!! Samo ti lepo press any key to boot from cd....
:: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: :: Ne smem da kazem da je bilo 811 virusa. Desni klik na C umesto da pise open i explore stoje raznorazni znaci, a dll je ipak prisuta
:: :: :: ::
:: :: :: :: mislim da nije obrisan dll nego da ti treba da obrises autorun koji ti se nalazi na c
:: :: :: :: probaj da udjes na explore ili preko cmd-a pa probaj da nadjes i obrise
:: :: :: :: mozda je zbog toga
gamil A najlepse 13.01.2009. 19:17 #89114

u celoj prici, svi su mu drugi krivi koji su i pogledali taj kompjuter, a on nevinasce. Kako to da se kompjuter nije sam odbranio, a imao je da ne navodim .... koji mu nije nista registrovao i dobio je sta je dobio
DuskoPA Probaj 13.01.2009. 20:29 #89143

broj poruka: 73
http://www.softpedia.com/progDownload/FixDrive-Download-108681.html

Pozdrav
Pisko cd 13.01.2009. 21:37 #89153

broj poruka: 6654
Iskoristi windows cd, ali umesto instalacije idi na repair windows-a, a komande koje probaš da odrade repair su fixmbr i fixboot.... checkdisk je također valjan. Uz to, ne znam čime si čistio tih 811 virusa (pretpostavljam da ih nema 811 već da je par njih samorazmnoženo na 811 mesta-fajlova), postoji ozbiljna verovatnoća da je još nešto preostalo. ALi, nije drugo ni zaslužio, to ne može da se ispravi nego plaćanjem na ćupriji. Mislim na ponašanje i lakomislenost tog tvog ortaka.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

gamil Re: cd 14.01.2009. 00:36 #89218

Koristio sam Kaspersky Antti-Virus 6.0.3.837 for Windows Workstations. Hvala na ispravci 811 mesta-fajlova, upravo tako. Interesantno je da kompjuter radi posle svega toga. Pored sve nase sale, u vrlo nezgodnoj je poziciji. Imao je XP2 koji sam na kraju, od sve muke pregazio sa Pechom XP3 (314MB). Sada je XP3, ali nije ispravio pomenuti problem. Pokusacu da uradim repair koji mi predlazes, pa sta bude.
Hvala na postovima

:: Iskoristi windows cd, ali umesto instalacije idi na repair windows-a, a komande koje probaš da odrade repair su fixmbr i fixboot.... checkdisk je također valjan. Uz to, ne znam čime si čistio tih 811 virusa (pretpostavljam da ih nema 811 već da je par njih samorazmnoženo na 811 mesta-fajlova), postoji ozbiljna verovatnoća da je još nešto preostalo. ALi, nije drugo ni zaslužio, to ne može da se ispravi nego plaćanjem na ćupriji. Mislim na ponašanje i lakomislenost tog tvog ortaka
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647258.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs