- 2,5` SATA2 Solid state disk 64GB OCZ ~ 21000 din.
Ovi dolaze jedino u obzir posto sam imao SSD od 128GB, OCZ i crkao je pod misterioznim okolnostima. Stoga, dajte neki preklog posto mi je ipak lakse da cujem i tudje misljenje. Ovaj SG od 146GB imam vec jedan i prezadovoljan sam ali me zanima opet vase misljenje. Ako ima neko iskustva sa ostalima, voleo bih da ga napise ovde posto se ovo ne kupuje svaki dan pa da mogu olako da pogresim.
Ja se ne bi zajebavao sa SCSI kontrolerom. Prema tome pod 3. Ako imaš već pouzdan SCSI kontroler i imaš gde da ga bocneš, onda pod 2. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Seagate 146GB 15K 16MB SCA 2,je kupio moj komšija pre oko dva meseca,radi SAVRŠENO,brzo,tiho,sigurno...Baš je kupio taj HDD za system i šta više reći..Da njegov je 147GB! Pozdrav
Upis oko 115MB/s a ispis oko 85MB/s sto je za mene i vise nego zadovoljavajuce.
:: ali cu te zato pitati nesto, posto bih i ja uzeo neki ss :: kolike su brzine upisivanja i citanja tog sto si ti imao, naravno mslim na taj ocz128GB ss :: :: :: ulsi
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.