Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Partition magic
STRANA 1 OD 1
CrowBgd Partition magic 02.01.2009. 14:09 T14184

status: user
broj poruka: 1376

Posto sam prinudjen da na HD spustim W$ Xp trebao bi da particiju D malo preparticionisem. To sam pre uspevao sa Partition magicom ,ali sad mi to ne ide. Prijavljuje da ne mozda prcita slovo praticije kod pokretanja Partition magica.
Ima li neko ideju zasto. HD je WD 160gb sata2
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Zekiš nas? 02.01.2009. 17:33 #86729

broj poruka: 6650
Gde si, yebote, čuo za PM? (Osim iz narodne, ajd` u PM...)? Ko ti ga je preporučio, i, gde je sada da te vadi iz GO!wAna?
Uzmi Paragon partition manager, Acronis... skoro bilo šta drugo, samo ne Partition Magic. Iz čistog kaprica i ljubomore, Moronton je otkupio Partition Magic, i, od tada taj je program čisto njesra. Imao si sreće da zabrlja na samom početku, bar 75% loših priča se završava sa gubitkom particija, MBR-a, i raznim, u normalnim uslovima, neverovatnim problemima sa diskom.
Ako i povratiš podatke... gubitak gomile vremena i nerava je neizbežan. Ne znam da li se na nekom forumu još uvek taj program preporučuje (bio je zakon u vreme win98) ali, na ovom se forumu (poprilično bezuspešno, kako vidim) pljuje. Ako me sećanje dobro služi, svi postovi o PM-u na ovom forumu tiču se iste tematike: kako se spasti posle upotrebe tog supercrap-a.
Pa, pročešljaj malo forum kad ti nešto treba....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

CrowBgd Partition magic 02.01.2009. 17:45 #86737

broj poruka: 1376

Stvar je sto silom prilika moram da stavim Xp. AS posto je ovo zabrljalo Linuxov G parted ne vidi nikakav Os i ako je Xp tu
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs