Imam XP SP3, i disk WD2500AAKS. Cackao sam sa partition Magic-om, menjao sam broj particija i ``drive letter`` na nekima. Sad kada iz My Computer ocu da udjem u C: ili D:, kaze: C:
esycledoot.com is not a valid Win32 application. Ako kliknem desnim pa na Explore, onda otvori, a na Open nece. O cemu se radi???
u master boot-u. Da ti nije pomerio `drive letters` na gore pa sad imas `E` i `F` itd? Ako nista drugo, jedna stvar ce sigurno pomoci: reinstall/repair (bez brisanja -formatiranja). Probaj i `skandisc`. Ako imas bootable Partition Magic (ili jos bolje: Paragon) proveri stanje u particijama pre nego sto startuje Window$.
PartitionMagic je #$%`#$%#$%T$#&%#/$%`#$#. Upropatio je neke ključeve u registry-u i ko zna šta još i koje linkove ka particijama.
Za menjanje slova particijama koristi Windows-ov Disk Management. Za drndanje particija: Acronis Disk Director. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Potpisujem koliko god puta treba. Od Partition Magic-a, kao i od drugih proizvoda Slinateka, treba bežati ko đavo od krsta.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: PartitionMagic je #$%`#$%#$%T$#&%#/$%`#$# :: Upropatio je neke ključeve u registry-u i ko zna šta još i koje linkove ka particijama :: :: Za menjanje slova particijama koristi Windows-ov Disk Management :: Za drndanje particija: Acronis Disk Director. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Kao sto rece Rasha44 treba bezati ko Djavo od krsta...Zanimljiva stvar da NTFS tabelu koju napravi win i Parttion Magic nisu kompatibilne..Kada formatiras iz wina i menjas kasnije sa PM-om dolazi do raznih problema kao sto i sam vidis..Pucanje u registru,zbrka u win 32 sistemu, sve zivo se skrshi...Sa ovim programom nisam nikad imao lepo iskustvo!
Ali ga koristim samo za pravljenje - brisanje particija... Kao sto rece B. za promenu slova drajva treba koristiti iskljucivo Windows Disk Management.
PS. Odusevljava me tortojed. Dasa je od skoro ovde (po broju postova, rekao bih) iako mu je nick nekako sladunjav , ipak se vidi da je fino potkovan. Deli dobre savete. Respect.
Start > Run > kucaj `cmd` (bez navodnika). Kad ti se otvori Command Prompt, ukucaj `chkdsk c: /f` (opet bez navodnika). Reći će ti da ne može, pošto je particija aktivna i pitati da li hoćeš da to uradi pri sledećem reboot? ukucaj y (za yes), ugasi Commnad Prompt i restartuj Windows.
Možda će ti ispraviti greške, ali nije sigurno.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ako hoces poslacuti ja Norton Partition Magic 8.21 portable FULL. On se ne instalira. Radi ko zmaj.On kad kaze da ima greska onda ima a kad kaze da je OC onda je OC.
... da izbrisem sve sto imam na hardu ili postoji mogucnost da se sredi a da ostanu podaci? Mislim, taj Portable, on se stavi na disk koji onda stavim da butuje, jel? Evo mail: gospodin.rajkovic@gmail.com pa mi posalji. Hvala unapred.
Ako si dobio E-MAIL sa programom jedna napomena,moro sam da ga stavim u WIN RARU da bi ti ga mogao poslati.Prvo ga otvori u WINRARU PA GA NEGDE RASPAKUJ.ONDA PRITISNI IKONICU SA OZNAKOM EXE PA ONDA NA XP.Dobices sve particije koje imas.Ako je neka ZUTA tu moras da brises.Na ostale particije desni mis pa CHECK FOR ERRORS ako ima gresku i te particije moras da brises.
I ja sam se opekao sa partition magicom, od tada koristim sa mo acronis disk director (ima jedno 3 godine) i nikad mi nije napravio ni jedan problem. Cak mi je i povratio jednu particiju koju je PM zeznuo.
:: :: PartitionMagic je #$%`#$%#$%T$#&%#/$%`#$# :: Upropatio je neke ključeve u registry-u i ko zna šta još i koje linkove ka particijama :: :: Za menjanje slova particijama koristi Windows-ov Disk Management :: Za drndanje particija: Acronis Disk Director. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Sa PM moras da budes oprezan... U slucaju da NTFS sistem ima greske (tako su oni definisali, mada ne pisu nigde kakve) PM moze mnogo da sj*be stvari, pocevsi od sitnica kao kod tebe, pa do stvari koje te preplase (tipa particija izgleda kao da je formatirana) ali opet nisu mnogo ozbiljne... U principu, sve se lako resava, ali ti predlazem da skines Hiren`s Boot CD i/ili neku od Linux distribucija (najbolje Live verzija, ali svaki setup cd ionako ima recovery deo gde mozes da se zezas sa particijama) pa da odradis odatle... Naravno, za menjanje slova koristi winblowsov alat...
Sa partition magic-om sam samo uspeo da pokvarim boot sectore na dva kompjutera. Sluzi samo da ti napravi problem, nista vise... __________________ Scourge of PCBerza
Ma zastarelo đubre raspalo. Mislim, Norton ga kupio ! Samo tiću. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Sa partition magic-om sam samo uspeo da pokvarim boot sectore na dva kompjutera. Sluzi samo da ti napravi problem, nista vise.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
MORONTON. (I to doktor, znači, lekar, znači). I naziv ne menja već godinama. Tim koji na takav briljantan i veličanstven način pobeđuje, ne menja se. PM bjaše, nasuprot, baš lepa alatka dok ga oni ne unaprediše. I Ghost, i.... znači, talenat im ne traba sporiti, šta dotaknu, useru.
okacih temu a nisam ni video da postoji ova. I kod mene je iti problem.Nova instalacija Xpa i ne mogu da preparticionisem D particiju iz PM. Silom prilika moram to jer treba da uraddim dual boot. Sve je bilo Ok sa starim HD-om a sa novim WD sata2 ...corak
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.