Imam dva DVD Rezaca jedan je Pioneer dvr-115d a drugi dvr-215d, Oba mi prilikom pocetka rezanja izbacuju gresku `Invalid Block Address` , Probo sam reinstalaciju, XP, Vista i svasta drugo i nepomaze oba rade u DMA Modu. Tragao sam po netu a nema nista. Pomagajte.
A da pustis AdAware i Spy Bot Search and Destroy, ja sam na nekom starom kompu nasao oko 10k gresaka sa tim AdAware-om, tako da istestiraj to sa tim, ali i ja cisto sumnjam 2 puta si odradio sistem a opet ne radi, a kad si radio sistem jesi li formatirao ceo hard ili ne,...
Imam 3 HarDiska na 80 Sati mi ide sistem i njega uveg formatiram kod reinstalacije, Na dva diska od 640 su mi filmovi. Razmisljam sad oped da dzem sistem , Nisam napomenuo da mi je ploca K9NEO al v3. NF560 Chipset.
Samo mala digresija. Ako kod instalacije radiš format, to nije reinstall, Reinstall je tipično gaženje preko već postojećeš OS-a pa šta bude. To što ti radiš sa formatom je najispravniji način. Reinstall, ako baš mora da se nešo sačuve, nemaš drugog izbora ili tako nešto.
Aj nemoj Nerom uopšte, probaj recimo Free alat, CDBurner XP. Ili probaj Nero 6.6.x.x ali na praznom OSu sa drajverima. Ništa više. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Imam 3 HarDiska na 80 Sati mi ide sistem i njega uveg formatiram kod reinstalacije, Na dva diska od 640 su mi filmovi. Razmisljam sad oped da dzem sistem , Nisam napomenuo da mi je ploca K9NEO al v3. NF560 Chipset :: :: ::
Probaj, ako nista od ovog iznad ne uspe, da iskljucis optiku, ukljuci komp da radi malo bez njih, pa onda ih opet prikljuci, desilo mi se par puta da se jednostavno zaglupi kontroler na ploci pa kao lancanu reakciju izazove da ili pobesne drajveri i softver za rezanje ili da optika optika otkaze poslusnost.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.