Ljudi ne mogu da se snadjem koji tacno izabrati uredjaj ovde kod nas iz ponude na berzi...Ima vise razlicitih a meni treba da bude i rezac a ne samo citac..Znaci uzeo bih dva komada i po mogucstvu razlicita kad vec uzimam dva pa molim za pomoc u odabiru ako neko zna koji su od uredjaja na trzistu trenutno najkvalitetniji?
Blu-ray RW LG GGW-H20LB 20.014 (232,04€) Atom Computers
Ovo ti je BRD-RW!!
:: Kod nas nema..Ovo je sve sto sam uspeo da nadjem na trzistu :: :: http://www.pcberza.rs/komponente/opticki-uredjaji/91-0-0-0/q=blu+ra :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Probaj da nadjes neki sony,mislim da su oni najkvalitetnij :: :: :: :: :: ::
Ako je za tebe sta ce ti kad je disk 10 evra, ako nije za tebe nego za firmu , kupi neki do 250 evra, samo mediji su mnogo jeftini 10 evra komad i retko gde ih ima,...
Diskovi su 650 dinara kod beogradjanke, ima u contelu (dom omladine cenu nisam gledao), itd...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ako je za tebe sta ce ti kad je disk 10 evra, ako nije za tebe nego za firmu , kupi neki do 250 evra, samo mediji su mnogo jeftini 10 evra komad i retko gde ih ima,.. :: :: Pozdrav :: ::
sačekaj još nije vreme za kupovinu. Imam Blueray tri meseca i do sada nisam naleteo na blueray disk u Bg(da ga neko koristi). Sačekaj da se tehnoligija `razradi` pa onda pazari. Dakle kada cena dođe na stotinak jura.
P.S. Nisi ti tako loš kao što izgledaš.) a sta ti ja znam...
:: Diskovi su 650 dinara kod beogradjanke, ima u contelu (dom omladine cenu nisam gledao), itd.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: Ako je za tebe sta ce ti kad je disk 10 evra, ako nije za tebe nego za firmu , kupi neki do 250 evra, samo mediji su mnogo jeftini 10 evra komad i retko gde ih ima,.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: ::
Kakve sve gluposti nece ljudi napisati. Sky lepo pita KOJI da kupim a nadobija se odgovora `nemoj`, `skupo`, `niko ne koristi`. E pa neko mozda hoce, nije mu skupo i hoce da on koristi. Posto sam i ja pred kupovinom, mogao bih da predlozim LiteOn i Pioneer. To bi mu se uklopilo fino posto ionako hoce dva razlicita, a sto je definitivno odlicna strategija jer sam ja isto tako sa DVD pisacima uradio. Sony bi bio dobar izbor ali ga nema, tako da predlazem da se drzis ova dva. I jedan i drugi bi trebalo da su ispod 200 evra. Pozdrav i sve cestitke za izlet van grafickih voda.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.