Imam wd 250gb,hard je nov,podeljen na 2 jednake particije,formatirane particije iz windows-a(bio je prikacen kao slave)i prebacio sam na njega neke meni bitne podatke(hard koristim iskljucivo za cuvanje podataka,stalno je neaktivan stoji u fijoci i ukljucujem ga samo kad nesto zelim da bekap-ujem)! Na obe particije imam po 7-8gb SLOBODNOG prostora,i sada hocu da instaliram XP na jednu od tih particija!Pitanje je -da li mogu da instaliram XP na jednu particiju a da ne obrisem podatke(formatiram tu particiju)! Treba mi samo instalacija XP-a i par najosnovnijih programa,kontam da to zauzme max 2-2.5 gb!!!
Jesi 1000% siguran??????????? Hocu da nakacim taj hdd kao MASTER,i ono,klasicno press any key to boot from cd,kad ponudi opciju formatiranja kazem leave i samo isprangijam XP na particiju. On bi trebao da instalira win na prazan deo harda,ostavljajuci podatke netaknute,jel tako???????????
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: :: :: Moze, bez problema, cak i iz postojeceg Win-a.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.