Treba da uzmem 2,5 inch ni hard za laptop i sad ne znqam sta da uzmem zbog toga sto nikad nisam imao takav hard disk. Hocu da je bar 250gb. Meni su zapala ova 2 modela za oko 1. Transcend 250GB USB2.0, SATA150 TS250GSJ25M - 80e 2. Western Digital My Passport Essential WDME2500TE 250G... - 85e Licno imam 2,3 WD kuci i zadovoljan sam sa njima,mad mi Transcend deluje zanimljivo je jer antishock ili ima neku zastitu? Kakve su vase preporuke za ovakve uredjae ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
koji vrti na 7200. ne znam da li ima externih, ali mozes posebno da kupis hard i kuciste za njega ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.