Znaci, moj Sony DVD RW AW G170A vise ne cita DVD-R diskove koje je sam narezao. Drugi komp cita ove diskove, znaci dobro ih reze, ali nece da procita ni DVD-R diskove narezane na drugim rezacima. Sa DVD+R diskovima nije u svadji. Ima li neke pomoci? P.S. A samo sto mu je istekla dvogodisnja garancija,jbg...
Fleshovao sam firmware sa 1.71 na 1.73 nista se nije popravilo... nisam ocistio optiku sta su ona booktype settings? pa jos permanent :) mozda da promenim nesto u tim permanent booktype settingsima?
Ostaje ti da izduvaš od prašine malo i očistiš drive. Ako ni to ne pomogne, 1500 din pa u radnju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
imam isti problem na nec 4550-a... Radi sa svim +r, a ne radi sa -r i meni je bio neresiv sa firmwareom, ciscenjem lasera i sl.
ALI, npr u DOS-u mi cita sve DVD-R i kod ortaka u linuxu takodje sve cita... Pa sam nabavio sledece programe, ultraISO, powerIso, Isobuster. Pokazalo se da dvd-r ne rade u windows exploreru (total commanderu) ali iz ovih programa sljakaju!
Cakleni, izgleda da si u pravu da je Windows Explorer u pitanju. Explorer mi povremeno baguje i reinstalacija je bila u planu pa se nadam da ce to popraviti stvari. Hvala
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.