Interesuje me ovaj model HD SEAGATE ST902503FGD1E1-RK 250GB 5k 8MB USB2.0 posto vidim da na IT kosta 60 e. kakav je? Posto mi je dojadilo nositi Flesh od par GB ocu kad odem kod drugara da mogu da prebacim celu igru pa me interesuje kakav je ovo model i dal mu je tolka cena ? Ili koji bi ste vi model uzeli do 60 e. !!!
ne postoji to u cenovniku firme, a i 250giga za te pare tesko da je i bilo...mora da je neka greska...pogledaj neki wd passport 160GB, otprilike toliko kosta...
neverovatnom brzinom, tako da za te pare vec imas flash od 16GB a do nove godine ces moci da kupis i onaj od 32GB. Vise nego dovoljno za bekapovanje jedne igre.
malo mi je ruznjikav, ali je to subjektivna stvar. Cena mu je dosta niza od WD-a 250GB.
Prodavci nisu losi momci, tako da mozes da ga pazaris. Mada bi ja pre kupio WD Passport.
Prestigio su vec dobrano skupi, ali zato stvarno izgledaju do jaja. Imam Data Safe II od 160 GB. Samo pakovanje (kartonska kutija) je odradjeno, a hard je u kozi, i ima i kozna futrola. Ako zelite nekom ekskluzivan poklon, onda pogledajte Prestigio paletu proizvoda.
WD Passport, kakav Seagate, model od 320GB WD Passport ti je oko 8600 dinara, i da subjektivno mi se ne svidja izgled tog harda, ali reci sta si uradio. Kod Prestigio kao sto mu samo ime kaze vise kupujemo kutijice i kozu nego hard disk, ali dobro nekoga i to zanima, ali sve ima svoju cenu!!!
I ja sam ga dobio na pokolon za Novu godinu. Picnut jeste, ali i dobro radi. Već gotovo godinu dana ga aka moj sin, bez problema. Unutra je Hitachi mašina. Prestigio je Kiparska firma koja samo radi skup dizajn sa tuđim komponentama.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.