Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
DVD RW diskovi prijavljeni kao DVD rom
STRANA 1 OD 1
zvrndov DVD RW diskovi prijavljeni kao DVD rom 11.11.2008. 23:12 T13129

status: user
broj poruka: 132

Imam problema prilikom pokušaja rezanja dvd-rw diskova sa Pioneer DVR-111D, naime nero prijavljuje da se radi o dvd-rom disku i naravno nema ništa od rezanja. Probao sam sa reinstalaciom nero 8 i ubacio nero 9, rezultat je isti. Od ortaka sam uzeo Pioneer DVR-112DBK opet ne prepoznaje dvd-rw diskove. dvd-r reže bez problema kao i cd-r i cd-rw. moj Pioneer 111D bez problema radi kod ortaka tako da su male šanse da Pioneer nije ispravan. windows je skoro instaliran i sve radi bez problema.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 11.11.2008. 23:17 #79082

broj poruka: 12057

Mozes da uradish dve stvari: ako imas virtuelni drajv disable-uj ga i onda idi u device manager i uninstaliraj tvog Pioneer-a 111D, resetuj komp i pusti da ga windows ponovo detektuje i instalira pa onda probaj rezanje opet. Ako nemas Virtualni drajv (alcohol, nero image drive, daemon tools, virtual driver....) onda samo uradi uninstall rezaca iz dev. manarera.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

zvrndov Re 11.11.2008. 23:53 #79083

broj poruka: 132

Hvala, bax uspelo je!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647258.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs