Kome to treba pored živih bar CD rezača. Šta će ti ta `klik smrti` sr@jna ?!? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Kome to treba pored živih bar CD rezača. Šta će ti ta `klik smrti` sr@jna ?! :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Bilo dzaba nekih polovnih na oglasima, pa baci pogled...ili search
- A N G E L -
:: Ne zajebavaj me nego pomazi..Treba mi da backup-ujem neke podatke...Ima li gde to da se nadje :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Kome to treba pored živih bar CD rezača. Šta će ti ta `klik smrti` sr@jna ?! :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Ne zajebavam nego mi nije jasno. Koja god da je masina, tj konfiguracija, istrpece CD rezac, ili neki manji HDD. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ma bem ti misa otkud ti znas za sta je meni potrebno...Svasta ja nesto ceprkam tamo ovamo...Imam vec ZIP Drive IOMEGA 250 MB pa mi treba disketa da nalepim podatke..Nije komp u pitanju....Nasao si se u cudu jeli?
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: :: Ne zajebavam nego mi nije jasno. Koja god da je masina, tj konfiguracija, istrpece CD rezac, ili neki manji HDD :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Pa misha mu, ako su neki bitni podaci, radije bi se zezao pronadjem stariji ispravan HDD ili CD rezac nego stari raspali ZIP drajv sa isto tako ne narocito pouzdanim disketama, ako ih uopste nadjesh. Ako tebi trebaju duskete, znaci da podaci nisi na njima, znaci da su na nekom HDD-u koji mozes da iscupas pivremeno sklonish te podatke koji ti trebaju.
Samo rasvetljavam situaciju, da vidimo koje je najbolje reshenje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma bem ti misa otkud ti znas za sta je meni potrebno...Svasta ja nesto ceprkam tamo ovamo...Imam vec ZIP Drive IOMEGA 250 MB pa mi treba disketa da nalepim podatke..Nije komp u pitanju....Nasao si se u cudu jeli :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Ne zajebavam nego mi nije jasno. Koja god da je masina, tj konfiguracija, istrpece CD rezac, ili neki manji HDD :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Kapiram da čovek spasava podatke s internog harda neke klavijature koja poseduje i zip drive. Svako ko se njakao s aranžerom i uložio mukotrpan rad da bi sredio pesme a potom iz bilo kog razloga sve to izgubio spreman je da spase podatke na bilo koji način. Kopiranje preko zip drive-a je mnogo bezbolniji način nego otvaranje klavijature i vađenje HDD-a koji je pritom i SCSI. Jesam li pogodio o čemu se radi?
:: :: Pa misha mu, ako su neki bitni podaci, radije bi se zezao pronadjem stariji ispravan HDD ili CD rezac nego stari raspali ZIP drajv sa isto tako ne narocito pouzdanim disketama, ako ih uopste nadjesh. Ako tebi trebaju duskete, znaci da podaci nisi na njima, znaci da su na nekom HDD-u koji mozes da iscupas pivremeno sklonish te podatke koji ti trebaju :: :: Samo rasvetljavam situaciju, da vidimo koje je najbolje reshenje :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ma bem ti misa otkud ti znas za sta je meni potrebno...Svasta ja nesto ceprkam tamo ovamo...Imam vec ZIP Drive IOMEGA 250 MB pa mi treba disketa da nalepim podatke..Nije komp u pitanju....Nasao si se u cudu jeli :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: May the force be with you :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: Ne zajebavam nego mi nije jasno. Koja god da je masina, tj konfiguracija, istrpece CD rezac, ili neki manji HDD :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Apsolutno...Dobio si 10 bambija P.S.Nije SCSI Zip vec IDE... Da imam USB sto sad imaju ovi poslednji modeli odredjenih firmi lakse bi mi bilo da i ubacim a i backup-ujem podateke...U svakom slucaju smesi mi se nova zver ali za sad moram ovako da se snalazim tako da mi je ta disketa neophodna...Inace klavijatura nije stara vec predposlenji model ali su po nekoj Rolandovoj tradiciji ponovo ubacili Zip...
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: Kapiram da čovek spasava podatke s internog harda neke klavijature koja poseduje i zip drive. Svako ko se njakao s aranžerom i uložio mukotrpan rad da bi sredio pesme a potom iz bilo kog razloga sve to izgubio spreman je da spase podatke na bilo koji način. Kopiranje preko zip drive-a je mnogo bezbolniji način nego otvaranje klavijature i vađenje HDD-a koji je pritom i SCSI. Jesam li pogodio o čemu se radi :: :: :: :: :: :: Pa misha mu, ako su neki bitni podaci, radije bi se zezao pronadjem stariji ispravan HDD ili CD rezac nego stari raspali ZIP drajv sa isto tako ne narocito pouzdanim disketama, ako ih uopste nadjesh. Ako tebi trebaju duskete, znaci da podaci nisi na njima, znaci da su na nekom HDD-u koji mozes da iscupas pivremeno sklonish te podatke koji ti trebaju :: :: :: :: Samo rasvetljavam situaciju, da vidimo koje je najbolje reshenje :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Ma bem ti misa otkud ti znas za sta je meni potrebno...Svasta ja nesto ceprkam tamo ovamo...Imam vec ZIP Drive IOMEGA 250 MB pa mi treba disketa da nalepim podatke..Nije komp u pitanju....Nasao si se u cudu jeli :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: May the force be with you :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne zajebavam nego mi nije jasno. Koja god da je masina, tj konfiguracija, istrpece CD rezac, ili neki manji HDD :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.